Toshiba Premium – Ilmalämpöpumput

by paras-ilmalampopumppu.fi
Ilmalampopumppu Toshiba premium taustakuva Ekoclim 1

Toshiba Premium - ilmalämpöpumppu tuotesarja

Toshiba Premium -ilmalämpöpumppu tuotesarja on erittäin korkealaatuinen ja on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja energiatehokkuutta myös Suomen olosuhteissa. Tämä tuotesarja on esitetty meidän verkkokaupassamme kahdella eri malleilla 25 ja 35 jotka eroavat tehokkuudella, koolla ja hinnalla.

Energiatehokkaat ilmalämpöpumput

Kaikki Toshiba Premium+ -ilmalämpöpumput ovat varustettu erittäin tehokkailla invertterikompressoreilla, jotka mahdollistavat lämpöpumpun tarkan ohjauksen ja tehokkaan energiankulutuksen. Tämä tarkoittaa sitä, että lämpöpumppu pystyy tarjoamaan tehokkaan lämmityksen tai jäähdytyksen tilaan kuluttaen mahdollisimman vähän energiaa.

Tämä tuotesarja oli testattu Suomessa ja näytti huipputulokset lämmityksessä ja jäähdytyksessä. Kaikki mallit saavuttivat erinomaiset tulokset kaikissa testeissä ja jotkut malleista kuten esimerkiksi Premium+ 25 oli paras omassa luokassa ja ylitti A+++ enerialuokan vaatimukset SCOP-arvollaan 5.3.

Tulisijan lämpö tehokkaimmin hyödyksi – ainoana markkinoilla!

Toshiba Premium+ -ilmalämpöpumpulla on ainutlaatuinen takkatoiminto, joka jakaa tulisijan lämmön tasaisesti kotisi eri huoneisiin. Tämä on markkinoilla ainoa lämpöpumppu, joka tarjoaa tällaisen ominaisuuden. Kun takkatoiminto on käytössä, sisäyksikkö puhaltaa jatkuvasti ilmaa halutulla nopeudella, vaikka lämpöpumpun ulkoyksikön kompressori olisi pois päältä. Tämä takaa sen, että tulisijan tuottama lämpö hyödynnetään mahdollisimman tehokkaasti ja tasaisesti eri puolilla kotia. Takatoiminnon voit käynnistää helposti kaukosäätimellä.

Älykäs ilmanohjaus juuri oikeaan suuntaan

Toshiba Premium+ -ilmalämpöpumpussa on älykäs ilmanohjaustoiminto, jonka avulla voit suunnata ilmavirran juuri haluamaasi suuntaan. Ilmanohjaimessa on kuusi yksilöllisesti valittavaa asentoa, joiden avulla voit saada mukavan, vedottoman ja tasaisen lämpötilan jokaiseen huoneeseen. Tämä älykäs ilmanohjaus takaa sen, että ilma jakautuu tasaisesti ja miellyttävästi jokaisessa huoneessa, mikä tekee lämpöpumpun käytöstä erityisen mukavaa ja käyttäjäystävällistä.

Vapaus ärsyttävästä melusta Toshiba Premium+ ilmalämpöpumpun kanssa

Toshiba Premium -ilmalämpöpumput ovat myös erittäin hiljaisia käytössä, joten ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Lämpöpumput on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita, joten ne ovat hiljaisia sekä kylminä että lämpiminä kausina.

Kaiken kaikkiaan Toshiba Premium -ilmalämpöpumput ovat erittäin laadukkaita ja suorituskykyisiä lämpöpumppuja, jotka tarjoavat erinomaista energiatehokkuutta, helppokäyttöisyyttä ja laajan valikoiman huippuominaisuuksia.

Ekoclimin valikoimaan kuulu seuraavat mallit: Toshiba Premium+ 25 ja 35.

Toshiba Premium+ -ilmalämpöpumppujen mallit eroavat toisistaan pääasiassa tehossa ja koossa, energiatehokkuudessa ja lämmityskapasiteetissa, ja tietysti hinnassa. Vaikka eroavaisuudet eivät ole kovin isoja on silti tärkeää tutustua tarkasti jokaisen mallin teknisiin ominaisuuksiin ja toimintoihin ennen ostopäätöksen tekemistä, jotta voi valita juuri omiin tarpeisiin sopiva ilmalämpöpumpun.

Kysyy meiltä lisää Toshiba Premium+ ilmalämpöpumpuista ja niiden asennuksesta.

 • Testattu Suomessa -30 °C pakkasessa
 • Energiatehokkuus A+++
 • Melutaso jopa alle 20dB
 • SEER (jäähdytys) jopa 9
 • SCOP (lämmitys) jopa 5.3
 • Kylmäaine R32

TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Jos olet epävarma siitä, mikä ilmalämpöpumppu sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi, voit aina ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan lämpöpumpun ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi liittyen myymimme ilmalämpöpumppuihin ja niiden asennukseen.

Me Ekoclimillä pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme ja auttamaan heitä tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.

Meidän verkkokaupassamme on saatavilla myös muita Toshibanilmalämpöpumppujen tuotesarjoja, joita voit harkita.

Toshiba Shorai EdgeToshiba Seiya Toshiba PremiumToshiba Polar – Toshiba HaoriToshiba Aurora

Toshiba Seiya - ilmalämpöpumppu tuotevideot

Miksi Toshiba:

Toshiba on tunnettu brändi, joka on luonut maineensa laadukkaiden ja innovatiivisten tuotteiden valmistajana monilla eri aloilla, mukaan lukien ilmalämpöpumput.

Toshiban ilmalämpöpumpuissa yhdistyvät monet tärkeät ominaisuudet, kuten energiatehokkuus, käyttömukavuus, hiljaisuus ja luotettavuus. Heidän ilmalämpöpumpuissaan on myös usein monia käteviä ominaisuuksia, kuten älykäs ilmankiertojärjestelmä ja WiFi-ohjaus, jotka tekevät niiden käytöstä entistä helpompaa ja mukavampaa.

Toshiba on myös panostanut heidän tuotteiden laatuun ja kestävyyteen, heidän tuotteidensa rakentaminen ja suunnittelu on tehty siten, että ne kestävät pitkään vaativissakin olosuhteissa.

Lisäksi Toshiba on tehnyt laajoja investointeja tutkimus- ja kehitystyöhön, mikä mahdollistaa sen, että heidän ilmalämpöpumpuissaan käytetään uusinta teknologiaa. Tämä takaa sen, että heidän tuotteensa ovat kilpailukykyisiä ja pystyvät vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin paremmin.

Toshiban maine laadukkaiden ja innovatiivisten tuotteiden valmistajana onkin johtanut siihen, että brändi on saanut paljon positiivista palautetta niin kuluttajilta kuin ammattilaisiltakin. Tämä puolestaan on lisännyt kuluttajien luottamusta brändiin ja kannustanut monia valitsemaan juuri Toshiba-ilmalämpöpumpun kodin lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin.

Tilaa ilmainen kartoitus!
Ilmaisella kartoituksella EKOCLIM ilmalämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

Ilmalämpöpumppu on erittäin energiatehokas ja edullinen lämmitysmuoto. Sen avulla voit säästää huomattavia määriä energiaa ja rahaa verrattuna esimerkiksi sähkö- tai öljylämmitykseen.
Ilmalämpöpumppu ottaa lämpöenergiaa ulkoilmasta ja siirtää sen sisätiloihin, joten se ei tarvitse paljoa sähköä toimiakseen. Ilmalämpöpumpun avulla voidaan VTT:n tutkimusten mukaan kattaa jopa 40-60 % pientalon tilojen lämmityksestä.

Lisäksi ilmalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti myös kuumenevien kesien viilennykseen. Tämä tekee ilmalämpöpumpusta mainion lämmitys- tai viilennysratkaisun erilaisiin kohteisiin, kuten pientaloihin, kerrostaloihin, omakotitaloihin, mökkeihin, varastoihin, liiketiloihin ja toimistoihin. Ilmalämpöpumput ovat myös hyvin hiljaisia, eikä niiden päällä olo yleensä häiritse sisätiloissa oleskelua.  Ilmalämpöpumppuja on saatavilla eri kokoisina ja tehoisina, joten on tärkeää valita oikean kokoinen laite asennuskohteen mukaan. Meiltä löydät kaikki johtavat merkit kuten TOSHIBA, DAIKIN ja MIDEA. Tässä kohtaa Ekoclimin asiantuntijat  auttavat löytämään sopivan laitteen ja ratkaisun. Meillä on vuosien kokemus erilaisten kiinteistöjen lämmitys- ja viilennysratkaisuista, ja asennamme myös taloyhtiöpaketteja useille kohteille.

Kysy lisää ilmalämpöpumuistamme 029 170 2888 tai info@ekoclim.com

ASENNUSALUEEMME

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS – JA HUOLTOALUEET

ETELÄ-SUOMI ja PÄIJÄT-HÄMEEN ALUE

Ilmalämpöpumpun oikeanlaisella asennuksella ja sijoittamisella varmistat sen tehokkaan toiminnan ja maksimaalisen energiansäästön.
Asennuksen hoitaminen vaatii erityisosaamista joten Ekoclimin ammattilaisasentajien käyttö varmistaa tehokkaan ja käyttömukavan asennuksen, joka huomioi kaikki tarvittavat tekijät.

Meillä Ekoclimilla kaikki asentajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia, joilla on kaikki tarvittavat Tukesin hyväksymät pätevyystodistukset kylmä- ja sähköliikeasennuksille.

Asennustyö sisältää kaiken tarvittavan, kuten sisäyksikön asennuksen seinälle, kylmäaineputket, sähkötyöt, kondenssivesiputken, asennuskotelon ja seinäkannakkeen.

Lisäksi teemme ilmaisen kartoituksen ennen asennusta.

Meillä on laaja valikoima merkkejä, kuten MideaToshiba ja Daikin joita voimme asentaa sinulle.

Tarjoamme laadukkaan ilmalämpöpumppujen asennuspalvelun alkaen 600 €.

Jos haluat varmistaa tehokkaan ja siistin asennuksen, ota yhteyttä meihin.

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMAVESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Jos ilmalämpöpumppusi ei toimi oikein, se voi aiheuttaa suuria ongelmia kodin lämmityksessä ja viilennyksessä. Yleisimmät ongelmat ovat, kun ilmalämpöpumppu ei lämmitä, ei viilennä, aiheuttaa ylimääräistä melua, vuotaa vettä lattialle tai näyttö on pimeänä.

EKOCLIM LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

Asiantuntevat teknikkomme osaavat huoltaa ja korjata mm. Panasonicin, Mitsubishin, Toshiban, Green, Niben, Fujitsun, Midean, LG:n, Daikinin ja monia muita merkkejä.

TARJOUS! Tilaa ilmalämpöpumpun huolto alk. vain 299€.  Tilaa huolto täältä!

Tilaa huolto nopeasti soittamalla meille numeroon 029 170 2888 ja autamme sinua ratkaisemaan ongelmat ilmalämpöpumpussasi.

Maksutavat ja rahoitus
Verkkokaupasta tilattaessa

 • Verkkopankin tunnuksin, maksujen välittäjänä toimii Paytrail
 • Korttimaksut: Mastercard, Visa, Visa Electron, maksujen välittäjänä toimii Paytrail
 • Postiennakko
 • Etumaksu
 • Lasku
 • OP-lasku
 • Jousto-osamaksu tai lasku, maksujen välittäjänä toimii Paytrail

Noutovarastolta ostaessa

 • Käteinen
 • Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja pankkikortit

KYSY LISÄÄ 029 170 2888 tai info@ekoclim.com 

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

veroohjeet

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.

Saattaat kiinostua myös näistä

Yhteystiedot

Osoite

Pirkonkatu 10, 15500 Lahti

Y-Tunnus

3276952-7

Sähköpostiosoite

info@ekoclim.com

Puhelinnumero

029 170 2888

Ota Yhteyttä

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

PYYDÄ MAKSUTON KARTOITUS

Lvi-työt, putkityöt, sähkötyöt ja kylmäasennukset on syytä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Olet sitten hankkimassa uutta tai korjaamassa vanhaa on EKOCLIM oikea valinta.

Nopeaa ja helppoa!

 • tilaa ilmainen kartoitus alla olevalla lomakkeella
 • täytätte esitiedot
 • myyntimme on yhteydessä
 • saatte eritellyn tarjouksen

Kun kaikki on selvää, aloitamme työt​!