ILMALÄMPÖPUMPPU
JOKA KOTIIN

Etsitkö energiatehokasta ja ympäristöystävällistä
lämmitysvaihtoehtoa kotiisi?

ILMALÄMPÖPUMPPU
JOKA KOTIIN

Etsitkö energiatehokasta ja
ympäristöystävällistä
lämmitysvaihtoehtoa kotiisi?

Meidän tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua ja auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopiva lämmitys- tai viilennysratkaisu.
Valitsemalla meidät, valitset luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin, joka auttaa sinua säästämään rahaa ja ympäristöä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ketä olemme

Ekoclim on vuonna 2021 perustettu talotekniikka-alan yritys, jonka perusti yli 20 vuotta alalla toiminut Erik Kotselainen. Meillä on laaja valikoima lämmitys-, viilennys- ja ilmanvaihtoratkaisuja, ja olemme valtuutettu jälleenmyyjä useille tunnetuille merkeille.

 

Meidän esittelytilamme sijaitsee Lahdessa osoitteessa Mestarinkatu 16, jossa voit tutustua tuotteisiimme ja saada apua ja neuvoja pätevältä henkilökunnaltamme. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme nopeaa ja helppoa palvelua järkevällä hinnalla, ja siksi meillä on läpinäkyvä hinnasto ja pitävät tarjoukset.

Miksi me

Ekoclim on useampien tunnettujen merkkien valtuutettu jälleen myyjä. Meillä on laaja valikoima tuotteita.   Läpinäkyvä hinnasto ja pitävät tarjoukset. Oma verkkokauppa, jossa on rahoitus mahdollisuus. Nopeat ja pitävät asennus aikataulut. Olemme Tukesin hyväksymä kylmälaite urakoitsija. Vaikka meillä on kahdenkymmenen vuoden kokemus lvi alalta, pidämme jatkuvasti ammattitasoa ajan tasalla osallistumalla jatkuvasti erilaisiin koulutuksiin.

Verkkokauppamme

Olemme myös kehittäneet oman verkkokauppamme, jossa on rahoitusmahdollisuus, joten voit tehdä ostoksesi helposti ja nopeasti juuri silloin kun se sinulle sopii. Meillä on Tukesin hyväksymä kylmälaitteiden urakoitsijan asema, mikä takaa asiantuntemuksemme ja ammattitaitomme.

Tarjoamme asennuspalveluita

Tarjoamme nopeaa ja laadukasta asennuspalvelua ilmalämpöpumpuille Etelä-Suomen alueella. Ammattitaitoiset asentajamme ovat kokeneita ja varmistavat, että ilmalämpöpumppusi asennetaan oikein ja turvallisesti. Meillä on laaja valikoima ilmalämpöpumppuja eri tarpeisiin ja budjetteihin, ja tarjoamme asennuspalvelua kaikille myymillemme ilmalämpöpumpuille.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan nopean ja luotettavan palvelun asiakkaillemme, ja siksi voit luottaa siihen, että ilmalämpöpumppusi asennus sujuu aikataulussa. Meillä on myös tiukka laadunvalvonta, joka varmistaa, että asennus tehdään ammattitaitoisesti ja korkealla laadulla.

Tarjoamme huoltopalveluita

Tarjoamme kattavaa ja ammattitaitoista huoltopalvelua kaikille ilmalämpöpumpuille ja ilma-vesilämpöpumpuille Etelä-Suomen alueella. Huoltopalvelumme sisältää laitteen perusteellisen tarkastuksen, puhdistuksen ja tarvittaessa osien vaihdon. Huolehdimme siitä, että laitteesi toimii moitteettomasti ja varmistamme sen pitkän käyttöiän.

Meillä on kokeneet ja ammattitaitoiset huoltoasentajat, jotka varmistavat, että ilmalämpöpumppusi huolto sujuu nopeasti ja laadukkaasti. Annamme myös takuun työllemme, joten voit luottaa siihen, että huoltopalvelumme on korkealaatuista ja ammattitaitoista.

Meidän missio

Ekoclimin missiona on tarjota asiakkaillemme nopea ja helppo palvelu järkevällä hinnalla, jossa asiakkaalla on valinnanvara. Pyrimme aina tarjoamaan nopeat ja pitävät asennusaikataulut, jotta asiakkaamme voivat nauttia mukavasta ja energiatehokkaasta lämpöpumpusta mahdollisimman pian.

Meidän tavoite

Tavoitteenamme Ekoclimillä on tarjota asiakkaillemme ilmalämpöpumppu joka kotiin. Haluamme auttaa ihmisiä löytämään energiatehokkaan ja ympäristöystävällisen lämmitysvaihtoehdon, joka säästää heidän rahaa lämmityskuluissaan. Tämä on osa laajempaa sitoutumistamme edistää ympäristöystävällisempää lämmitystä ja auttaa asiakkaitamme vähentämään hiilijalanjälkeään. Valitsemalla Ekoclimin, voit olla varma, että saat laadukkaan ilmalämpöpumpun, joka sopii juuri sinun kotisi tarpeisiin ja auttaa sinua säästämään rahaa pitkällä aikavälillä.

Meidän tavoite on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua ja auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopiva lämmitys- tai viilennysratkaisu.
Valitsemalla meidät, valitset luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin, joka auttaa sinua säästämään rahaa ja ympäristöä.

Osoite

EKOCLIM

Pirkonkatu 10, 15500 Lahti

Y-Tunnus: 3276952-7

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

OSTA PARAS ILMALÄMPÖPUMPPU

Hyvä ilmalämpöpumppu on paras investointi lyhyen takaisinmaksuaikansa vuoksi. Meiltä voit ostaa edulliseen hintaan johtavien tuotemerkkien mallit.
Tarjoamme asiakkaillemme vain parasta laatua.

PYYDÄ MAKSUTON KARTOITUS

Lvi-työt, putkityöt, sähkötyöt ja kylmäasennukset on syytä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Olet sitten hankkimassa uutta tai korjaamassa vanhaa on EKOCLIM oikea valinta.

Nopeaa ja helppoa!

  • tilaa ilmainen kartoitus alla olevalla lomakkeella
  • täytätte esitiedot
  • myyntimme on yhteydessä
  • saatte eritellyn tarjouksen

Kun kaikki on selvää, aloitamme työt​!