Daikin Sensira Ilmastointilaitteet

by paras-ilmalampopumppu.fi
Daikin Sensira – Ilmalampopumppu Ekoclim

Daikin Sensira - Viilentävä lmalämpöpumppu

Daikin on yksi maailman johtavista ilmastointilaitteiden ja lämpöpumppujen valmistajista ja sen Daikin Sensira ilmalämpöpumput ovat erittäin suosittuja ja yleisiä vaihtoehtoja kotitalouksissa ja pienissä liiketiloissa. Sensira mallistossa on saatavana 25D, 35D ja 42D malleja, joilla on erinomainen energiatehokkuusluokitus. Näiden laitteiden avulla voi nopeasti viilentää tilan tai lämmittää sitä kylminä päivinä.

Sensira-ilmalämpöpumpumallit ovat suunniteltu edullisiksi ja helppokäyttöisiksi mutta ne silti sisältävät monia DAIKIN:nin innovatiivisia ominaisuuksia, kuten älykäs sisäilman hallinta joka varmistaa tasaisen ilmankierron koko tilassa. Sensira ilmalämpöpumpuissa on myös hiljainen toiminta, joten ne eivät häiritse tilassa olevia ihmisiä tai naapureita.

Daikin Sensira -laitteilla on sisäänrakennettu Wi-Fi-yhteys, jonka avulla voit ohjata lämpöpumppua helposti älypuhelinsovelluksen kautta. Voit käyttää sovellusta valvomaan ja hallitsemaan huoneen lämpötilaa mistä tahansa ja milloin tahansa. Tämä tekee Sensira-mallista erinomaisen vaihtoehdon, jos haluat helppokäyttöisen ja tehokkaan ilmalämpöpumpun.

Meidän valikoimaamme kuluu kolme erilaista Sensira mallia 25D, 35D ja 42D. Näillä malleilla ei ole merkittäviä eroavaisuuksia toisiinsa verrattuna, paitsi niiden tehossa. Sensira-laitteet ovat kaikki energiatehokkaita mutta kuitenkin hiljaisia omissa teholuokissa. Jokainen Sensira malli on varustettu älykkäällä ilmankiertojärjestelmällä, joka pitää huolen siitä, että lämpö jakautuu tasaisesti tilassa ja niiden ilmanpuhdistusjärjestelmä takaa puhtaan sisäilman. Lisäksi kaikki nämä mallit ovat erittäin luotettavia ja niiden tehokkuus säilyy vuodesta toiseen.

Kaikki Sensira-mallit ovat erittäin suosittuja ja yleisesti käytettyjä. Niissä on energiatehokas invertteriteknologia, joka säästää rahaa sähkölaskussa ja tekee niistä ympäristöystävällisiä. Niillä on myös nopea TURBO-viilennystoiminto, joka auttaa jäähdyttämään tilaa erittäin nopeasti.

Lisäksi meiltä löytyy muitakin Daikin ilmalämpöpumppu tuotesarjoja, kuten Perfera, Stylish, Comfora ja Emura, jotka kaikki ovat erittäin energiatehokkaita ja sopivat hyvin pohjoismaisiin olosuhteisiin. Kaikki Daikin tuotteet ovat suunniteltu kestämään ankarissa olosuhteissa, joten voit olla varma niiden luotettavuudesta ja pitkäikäisyydestä. Hankkimalla ilmalämpöpumpun meiltä voit säästää huomattavasti energia- ja lämmityskuluissa, samalla kun parannat sisäilman laatua.

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää Sensira-tuotesarjasta ja asennuspalveluistamme!

 • Viilennysteho: 2,5 – 4,2 kW
 • SEER: 6,2-6,5
 • Vedotonta viilennys
 • A++
 • TURBO- toiminto
 • Kylmäaine R32

TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Jos olet epävarma siitä, mikä ilmalämpöpumppu sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi, voit aina ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan lämpöpumpun ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi liittyen myymimme ilmalämpöpumppuihin ja niiden asennukseen.

Me Ekoclimillä pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme ja auttamaan heitä tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.

Takuu 3 vuotta + 6 kk rekisteröimällä lämpöpumpun Daikin Stand by Me palveluun

Meidän verkkokaupassamme on saatavilla myös muita Daikin ilmalämpöpumppujen tuotesarjoja, joita voit harkita.

Daikin ComforaDaikin PreferaDaikin Sensira

Daikin Sensira - Viilentävän llmalämpöpumpun
Tärkeät ominaisuudet

Täydellinen virrankulutuksen säätö

Daikin Sensira tuotesarjassa on käytössä Täydellinen virrankulutuksen säätö -tekniikka, joka säätää ilmalämpöpumpun käyttämää energiaa automaattisesti huoneen tarpeen mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että laite käyttää vain sen verran energiaa kuin on tarpeen huoneen lämmittämiseen tai jäähdyttämiseen. Tämä ominaisuus ei ainoastaan säästä energiaa, vaan myös vähentää laitteen ympäristövaikutuksia ja mahdollistaa pidemmän käyttöiän. Täydellinen virrankulutuksen säätö auttaa myös säästämään rahaa pitkällä aikavälillä, koska laite käyttää vain sen verran energiaa kuin on tarpeen, eikä yhtään enempää.

Huipputason ominaisuudet

Daikin Sensira -ilmalämpöpumppu on energiatehokas ja älykäs laite, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia viilennykseen ja lämmitykseen. Tässä joitakin sen huipputason ominaisuuksia:

 1. Älykäs ilmanpuhdistus: Sensira-ilmalämpöpumppu on varustettu huippuluokan ilmanpuhdistusjärjestelmällä, joka poistaa haitalliset hiukkaset, kuten pölyn, allergeenit ja hajut tehokkaasti ilmasta.
 2. Älykäs toiminta: Laitteessa on älykäs toimintajärjestelmä, joka reagoi nopeasti huoneen lämpötilan muutoksiin ja säätää puhaltimien nopeutta ja tehoa automaattisesti tarpeen mukaan.
 3. Energiatehokkuus: Sensira-ilmalämpöpumpun invertteritekniikka varmistaa, että laite toimii mahdollisimman energiatehokkaasti. Invertteritekniikan ansiosta lämpöpumppu käyttää juuri tarvittavan määrän energiaa lämmittämiseen tai viilentämiseen.
 4. Hiljainen toiminta: Sensira-ilmalämpöpumpun sisäyksikön hiljainen toiminta tekee siitä erittäin miellyttävän asennettavaksi mihin tahansa huoneeseen. Sisäyksikkö käy erittäin hiljaa, ja sen puhallinnopeutta voidaan säätää eri asetuksilla.
 5. Helppo käyttö: Sensira-ilmalämpöpumpun käyttö on helppoa ja intuitiivista. Laitteen ohjauspaneeli on selkeä ja käyttäjäystävällinen, ja sen avulla voit säätää lämpötilaa ja puhallinnopeutta helposti.

Nämä ovat vain muutamia Daikin Sensira -ilmalämpöpumpun huipputason ominaisuuksista. Laite tarjoaa myös monia muita etuja, kuten huippuluokan suorituskyvyn, pitkän käyttöiän ja tyylikkään muotoilun.

Ympäristöystävällinen

Sensira-ilmalämpöpumput ovat erittäin ympäristöystävällisiä laitteita. Ne on suunniteltu käyttämään mahdollisimman vähän energiaa ja vähentämään hiilidioksidipäästöjä. Laitteissa käytetään invertteritekniikkaa, joka tarkoittaa, että laite säätää jatkuvasti kompressorin nopeutta vastaamaan huoneen lämpötilaa. Tämä johtaa vähemmän energiankulutukseen ja vähemmän hiilidioksidipäästöihin.

Sensira-ilmalämpöpumput on luokiteltu energiatehokkuusluokkaan A++, mikä tarkoittaa, että ne ovat hyvin energiatehokkaita ja käyttävät vähän energiaa. Tämä auttaa vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja säästää rahaa energiakustannuksissa. Lisäksi laitteet käyttävät ympäristöystävällisiä kylmäaineita, kuten R-32-kylmäainetta, joka on vähäpäästöisempi kuin perinteiset kylmäaineet. Tämä vähentää laitteen ympäristövaikutuksia.

Sensira-ilmalämpöpumput ovat varustettu älykkäillä toimintajärjestelmillä, jotka reagoivat nopeasti lämpötilan muutoksiin ja säätävät laitteen toimintaa automaattisesti tarpeen mukaan. Tämä vähentää energiankulutusta ja vähentää ympäristövaikutuksia. Kaiken kaikkiaan Sensira-ilmalämpöpumput ovat erittäin tehokkaita laitteita, jotka tarjoavat tehokasta viilennystä ja lämmitystä samalla vähentäen energiankulutusta ja hiilidioksidipäästöjä.

Daikin Sensira - Viilentävä lmalämpöpumppu tuotevideot

Tilaa ilmainen kartoitus!
Ilmaisella kartoituksella EKOCLIM ilmalämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

Ilmalämpöpumppu on erittäin energiatehokas ja edullinen lämmitysmuoto. Sen avulla voit säästää huomattavia määriä energiaa ja rahaa verrattuna esimerkiksi sähkö- tai öljylämmitykseen.
Ilmalämpöpumppu ottaa lämpöenergiaa ulkoilmasta ja siirtää sen sisätiloihin, joten se ei tarvitse paljoa sähköä toimiakseen. Ilmalämpöpumpun avulla voidaan VTT:n tutkimusten mukaan kattaa jopa 40-60 % pientalon tilojen lämmityksestä.

Lisäksi ilmalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti myös kuumenevien kesien viilennykseen. Tämä tekee ilmalämpöpumpusta mainion lämmitys- tai viilennysratkaisun erilaisiin kohteisiin, kuten pientaloihin, kerrostaloihin, omakotitaloihin, mökkeihin, varastoihin, liiketiloihin ja toimistoihin. Ilmalämpöpumput ovat myös hyvin hiljaisia, eikä niiden päällä olo yleensä häiritse sisätiloissa oleskelua.  Ilmalämpöpumppuja on saatavilla eri kokoisina ja tehoisina, joten on tärkeää valita oikean kokoinen laite asennuskohteen mukaan. Meiltä löydät kaikki johtavat merkit kuten TOSHIBA, DAIKIN ja MIDEA. Tässä kohtaa Ekoclimin asiantuntijat  auttavat löytämään sopivan laitteen ja ratkaisun. Meillä on vuosien kokemus erilaisten kiinteistöjen lämmitys- ja viilennysratkaisuista, ja asennamme myös taloyhtiöpaketteja useille kohteille.

Kysy lisää ilmalämpöpumuistamme 029 170 2888 tai info@ekoclim.com

ASENNUSALUEEMME

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS – JA HUOLTOALUEET

ETELÄ-SUOMI ja PÄIJÄT-HÄMEEN ALUE

Ilmalämpöpumpun oikeanlaisella asennuksella ja sijoittamisella varmistat sen tehokkaan toiminnan ja maksimaalisen energiansäästön.
Asennuksen hoitaminen vaatii erityisosaamista joten Ekoclimin ammattilaisasentajien käyttö varmistaa tehokkaan ja käyttömukavan asennuksen, joka huomioi kaikki tarvittavat tekijät.

Meillä Ekoclimilla kaikki asentajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia, joilla on kaikki tarvittavat Tukesin hyväksymät pätevyystodistukset kylmä- ja sähköliikeasennuksille.

Asennustyö sisältää kaiken tarvittavan, kuten sisäyksikön asennuksen seinälle, kylmäaineputket, sähkötyöt, kondenssivesiputken, asennuskotelon ja seinäkannakkeen.

Lisäksi teemme ilmaisen kartoituksen ennen asennusta.

Meillä on laaja valikoima merkkejä, kuten MideaToshiba ja Daikin joita voimme asentaa sinulle.

Tarjoamme laadukkaan ilmalämpöpumppujen asennuspalvelun alkaen 600 €.

Jos haluat varmistaa tehokkaan ja siistin asennuksen, ota yhteyttä meihin.

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMAVESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Jos ilmalämpöpumppusi ei toimi oikein, se voi aiheuttaa suuria ongelmia kodin lämmityksessä ja viilennyksessä. Yleisimmät ongelmat ovat, kun ilmalämpöpumppu ei lämmitä, ei viilennä, aiheuttaa ylimääräistä melua, vuotaa vettä lattialle tai näyttö on pimeänä.

EKOCLIM LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

Asiantuntevat teknikkomme osaavat huoltaa ja korjata mm. Panasonicin, Mitsubishin, Toshiban, Green, Niben, Fujitsun, Midean, LG:n, Daikinin ja monia muita merkkejä.

TARJOUS! Tilaa ilmalämpöpumpun huolto alk. vain 299€.  Tilaa huolto täältä!

Tilaa huolto nopeasti soittamalla meille numeroon 029 170 2888 ja autamme sinua ratkaisemaan ongelmat ilmalämpöpumpussasi.

Maksutavat ja rahoitus
Verkkokaupasta tilattaessa

 • Verkkopankin tunnuksin, maksujen välittäjänä toimii Paytrail
 • Korttimaksut: Mastercard, Visa, Visa Electron, maksujen välittäjänä toimii Paytrail
 • Postiennakko
 • Etumaksu
 • Lasku
 • OP-lasku
 • Jousto-osamaksu tai lasku, maksujen välittäjänä toimii Paytrail

Noutovarastolta ostaessa

 • Käteinen
 • Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja pankkikortit

KYSY LISÄÄ 029 170 2888 tai info@ekoclim.com 

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Veroohjeet

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.

Saattaat kiinostua myös näistä

Yhteystiedot

Osoite

Pirkonkatu 10, 15500 Lahti

Y-Tunnus

3276952-7

Sähköpostiosoite

info@ekoclim.com

Puhelinnumero

029 170 2888

Ota Yhteyttä

PYYDÄ MAKSUTON KARTOITUS

Lvi-työt, putkityöt, sähkötyöt ja kylmäasennukset on syytä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Olet sitten hankkimassa uutta tai korjaamassa vanhaa on EKOCLIM oikea valinta.

Nopeaa ja helppoa!

 • tilaa ilmainen kartoitus alla olevalla lomakkeella
 • täytätte esitiedot
 • myyntimme on yhteydessä
 • saatte eritellyn tarjouksen

Kun kaikki on selvää, aloitamme työt​!