Daikin Perfera – Ilmalämpöpumpput

by paras-ilmalampopumppu.fi
DAIKIN PERFERA – ILMALAMPOPUMPPU EKOCLIM

Daikin Pefera - ilmalämpöpumppu

Valikoimastamme löytyy Daikin Prefera ilmalämpöpumppu malleja H30 ja H40

Daikin Perfera on yksi Daikinin huippuluokan ilmalämpöpumppujen tuotesarjoista. Se tarjoaa tehokkaan ja luotettavan lämmitys- ja jäähdytysratkaisun kodin ilmastointiin.

Perfera-sarjan ilmalämpöpumpuissa on käytetty huippuluokan teknologiaa joka mahdollistaa tarkan lämpötilan säädön ja energiatehokkaan toiminnan. 

Perfera-sarjan ilmalämpöpumput ovat saatavilla useilla eri malleilla, jotka sopivat eri kokoisiin huoneisiin ja asuntoihin.

Daikin Perfera H40 ja H30 ovat molemmat osa Daikinin Perfera-tuotesarjaa, mutta niissä on joitain eroja.

Yksi eroavaisuus on laitteiden koko. Perfera H 40 on suurempi ja tehokkaampi kuin Perfera H30. H30 sopii erityisesti pieniin ja keskikokoisiin tiloihin , kun taas H40 soveltuu paremmin suurempiin huoneisiin tai mökkeihin.

Toinen ero on laitteiden teho. Perfera H40 -malli on tehokkaampi ja pystyy tuottamaan enemmän lämpöä tai jäähdytystä kuin H30 -malli. Tämä johtuu siitä, että H40 -mallissa on suurempi kompressori, joka mahdollistaa tehokkaamman ilmankäsittelyn.

Kolmas ero on laitteiden energiatehokkuus. Perfera H40 ja H30 ovat molemmat energiatehokkaita, mutta H40 -malli on vieläkin energiatehokkaampi. Tämä johtuu siitä, että H40 -mallissa on parempi hyötysuhde, mikä tarkoittaa, että se pystyy tuottamaan enemmän lämpöä tai jäähdytystä vähemmällä energialla.

Neljäs ero on hinta. Koska Perfera H40 on suurempi ja tehokkaampi, sen hinta on yleensä hieman korkeampi kuin Perfera H30 -mallilla.

Kaiken kaikkiaan Daikin Perfera H40 ja H30 ovat molemmat erinomaisia ​​ilmalämpöpumppuja, mutta valinta riippuu tilan koosta ja tarvittavasta tehosta.

Kysyy meiltä lisää niin osaamme opastaa laitten valinnassa!

 • A+++
 • Lämpöä -30 °C pakkasessa
 • WiFi etäohjaus
 • Ääniohjaus 
 • Liiketunnistusanturi
 • Kosteudenpoisto
 • Flash Streamer ilmanpuhdistusteknologia
 • Kylmäaine R32

TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Jos olet epävarma siitä, mikä ilmalämpöpumppu sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi, voit aina ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan lämpöpumpun ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi liittyen myymimme ilmalämpöpumppuihin ja niiden asennukseen.

Me Ekoclimillä pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme ja auttamaan heitä tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.

Takuu 3 vuotta + 6 kk rekisteröimällä lämpöpumpun Daikin Stand by Me palveluun

Meidän verkkokaupassamme on saatavilla myös muita Daikin ilmalämpöpumppujen tuotesarjoja, joita voit harkita.

Daikin ComforaDaikin PreferaDaikin Sensira

Daikin Pefera - ilmalämpöpumppu
Tärkeät ominaisuudet

Täydellinen virrankulutuksen säätö

Daikin Perfera -tuotesarjan ilmalämpöpumpuissa on tarkka ja tehokas virrankulutuksen säätöjärjestelmä, joka mahdollistaa energiatehokkaan käytön ja säästää sähkökustannuksia.

Tämä järjestelmä perustuu invertteritekniikkaan, joka säätää ilmalämpöpumpun tehokkuutta huoneen lämpötilan mukaan. Invertteri säätää laitteen kompressorin kierroslukua ja tuloilman määrää, jotta huoneen lämpötila säilyy tarkasti halutulla tasolla. 

Lisäksi Perfera-tuotesarjan ilmalämpöpumpuissa on älykäs liiketunnistin -toiminto, joka tunnistaa huoneessa olevat ihmiset ja säätää laitteen toimintaa sen mukaan. Kun huoneessa ei ole ketään, laite vähentää tehoa ja kuluttaa vähemmän energiaa. Kun huoneessa on ihmisiä, laite säätää tehonsa tarpeen mukaan ja ylläpitää haluttua lämpötilaa.

Perfera-tuotesarjan ilmalämpöpumput ovat myös varustettu Eco-tilalla, joka säästää energiaa ja vähentää sähkölaskua. Eco-tila käyttää vähemmän energiaa kuin normaali tila, mutta säilyttää edelleen halutun lämpötilan.

Kaiken kaikkiaan Daikin Perfera -tuotesarjan ilmalämpöpumpuissa on tehokas virrankulutuksen säätöjärjestelmä, joka mahdollistaa energiatehokkaan käytön ja vähentää sähkökustannuksia.

Huipputason ominaisuudet

Daikin Perfera -tuotesarjan ilmalämpöpumput ovat varustettu huipputason ominaisuuksilla, jotka tekevät niistä erittäin suosittuja kuluttajien keskuudessa. Tässä muutamia tärkeitä ominaisuuksia:

 1. Energiatehokas käyttö: Kuten mainitsimme jo aikaisemmin Daikin Perfera -tuotesarjan ilmalämpöpumput on varustettu invertteritekniikalla, joka säätää tehokkaasti virrankulutuksen huoneen lämpötilan mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että laite ei käy liian kuumana tai kylmänä ja kuluttaa tarpeettomasti energiaa, vaan säätää tehonsa tarpeen mukaan.
 2. Kattava ilmanpuhdistus: Perfera-tuotesarjan ilmalämpöpumput on varustettu huipputason ilmanpuhdistusjärjestelmillä, jotka poistavat tehokkaasti huoneilmasta pölyä, hajuja ja muita epäpuhtauksia. Tämä tekee huoneilmasta raikkaan ja terveellisen.
 3. ”Intelligent EYE” -toiminto: Daikin Perfera -tuotesarjan ilmalämpöpumput on varustettu liiketunnistin -toiminnolla, joka tunnistaa ihmisten läsnäolon huoneessa ja säätää laitteen toimintaa sen mukaan. Tämä auttaa säästämään energiaa ja tekee laitteen käytöstä entistä helpompaa ja vaivattomampaa.
 4. Helppo asennus: Perfera-tuotesarjan ilmalämpöpumput on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja helppoinstalloitaviksi. Niissä on monipuoliset asennusmahdollisuudet ja ne voidaan asentaa erilaisiin rakennustyyppeihin.
 5. Hienostunut muotoilu: Daikin Perfera -tuotesarjan ilmalämpöpumput on suunniteltu tyylikkäästi ja hienostuneesti. Ne sopivat hyvin monenlaisiin sisustuksiin ja ovat erittäin hiljaisia käytössä.

Kaiken kaikkiaan Daikin Perfera -tuotesarjan ilmalämpöpumput ovat erittäin suosittuja kuluttajien keskuudessa niiden huipputason ominaisuuksien ansiosta.

Ympäristöystävällinen

Daikin Perfera -ilmalämpöpumppu tuotesarja on ympäristöystävällinen, koska se käyttää uusinta teknologiaa, joka vähentää hiilidioksidipäästöjä ja energiankulutusta. Invertteritekniikka säätelee tehokkaasti virrankulutusta, ja huipputason ilmanpuhdistusjärjestelmä poistaa epäpuhtaudet huoneilmasta, mikä parantaa sisäilman laatua ja terveyttä. Lisäksi tuotteet on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista ja ne ovat kierrätettäviä, mikä edistää kestävää kehitystä ja ympäristön suojelua.

Daikin Pefera - ilmalämpöpumppu tuotevideot

Tilaa ilmainen kartoitus!
Ilmaisella kartoituksella EKOCLIM ilmalämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

Ilmalämpöpumppu on erittäin energiatehokas ja edullinen lämmitysmuoto. Sen avulla voit säästää huomattavia määriä energiaa ja rahaa verrattuna esimerkiksi sähkö- tai öljylämmitykseen.
Ilmalämpöpumppu ottaa lämpöenergiaa ulkoilmasta ja siirtää sen sisätiloihin, joten se ei tarvitse paljoa sähköä toimiakseen. Ilmalämpöpumpun avulla voidaan VTT:n tutkimusten mukaan kattaa jopa 40-60 % pientalon tilojen lämmityksestä.

Lisäksi ilmalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti myös kuumenevien kesien viilennykseen. Tämä tekee ilmalämpöpumpusta mainion lämmitys- tai viilennysratkaisun erilaisiin kohteisiin, kuten pientaloihin, kerrostaloihin, omakotitaloihin, mökkeihin, varastoihin, liiketiloihin ja toimistoihin. Ilmalämpöpumput ovat myös hyvin hiljaisia, eikä niiden päällä olo yleensä häiritse sisätiloissa oleskelua.  Ilmalämpöpumppuja on saatavilla eri kokoisina ja tehoisina, joten on tärkeää valita oikean kokoinen laite asennuskohteen mukaan. Meiltä löydät kaikki johtavat merkit kuten TOSHIBA, DAIKIN ja MIDEA. Tässä kohtaa Ekoclimin asiantuntijat  auttavat löytämään sopivan laitteen ja ratkaisun. Meillä on vuosien kokemus erilaisten kiinteistöjen lämmitys- ja viilennysratkaisuista, ja asennamme myös taloyhtiöpaketteja useille kohteille.

Kysy lisää ilmalämpöpumuistamme 029 170 2888 tai info@ekoclim.com

ASENNUSALUEEMME

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS – JA HUOLTOALUEET

ETELÄ-SUOMI ja PÄIJÄT-HÄMEEN ALUE

Ilmalämpöpumpun oikeanlaisella asennuksella ja sijoittamisella varmistat sen tehokkaan toiminnan ja maksimaalisen energiansäästön.
Asennuksen hoitaminen vaatii erityisosaamista joten Ekoclimin ammattilaisasentajien käyttö varmistaa tehokkaan ja käyttömukavan asennuksen, joka huomioi kaikki tarvittavat tekijät.

Meillä Ekoclimilla kaikki asentajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia, joilla on kaikki tarvittavat Tukesin hyväksymät pätevyystodistukset kylmä- ja sähköliikeasennuksille.

Asennustyö sisältää kaiken tarvittavan, kuten sisäyksikön asennuksen seinälle, kylmäaineputket, sähkötyöt, kondenssivesiputken, asennuskotelon ja seinäkannakkeen.

Lisäksi teemme ilmaisen kartoituksen ennen asennusta.

Meillä on laaja valikoima merkkejä, kuten MideaToshiba ja Daikin joita voimme asentaa sinulle.

Tarjoamme laadukkaan ilmalämpöpumppujen asennuspalvelun alkaen 600 €.

Jos haluat varmistaa tehokkaan ja siistin asennuksen, ota yhteyttä meihin.

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMAVESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Jos ilmalämpöpumppusi ei toimi oikein, se voi aiheuttaa suuria ongelmia kodin lämmityksessä ja viilennyksessä. Yleisimmät ongelmat ovat, kun ilmalämpöpumppu ei lämmitä, ei viilennä, aiheuttaa ylimääräistä melua, vuotaa vettä lattialle tai näyttö on pimeänä.

EKOCLIM LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

Asiantuntevat teknikkomme osaavat huoltaa ja korjata mm. Panasonicin, Mitsubishin, Toshiban, Green, Niben, Fujitsun, Midean, LG:n, Daikinin ja monia muita merkkejä.

TARJOUS! Tilaa ilmalämpöpumpun huolto alk. vain 299€.  Tilaa huolto täältä!

Tilaa huolto nopeasti soittamalla meille numeroon 029 170 2888 ja autamme sinua ratkaisemaan ongelmat ilmalämpöpumpussasi.

Maksutavat ja rahoitus
Verkkokaupasta tilattaessa

 • Verkkopankin tunnuksin, maksujen välittäjänä toimii Paytrail
 • Korttimaksut: Mastercard, Visa, Visa Electron, maksujen välittäjänä toimii Paytrail
 • Postiennakko
 • Etumaksu
 • Lasku
 • OP-lasku
 • Jousto-osamaksu tai lasku, maksujen välittäjänä toimii Paytrail

Noutovarastolta ostaessa

 • Käteinen
 • Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja pankkikortit

KYSY LISÄÄ 029 170 2888 tai info@ekoclim.com 

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

veroohjeet

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.

Saattaat kiinostua myös näistä

Yhteystiedot

Osoite

Pirkonkatu 10, 15500 Lahti

Y-Tunnus

3276952-7

Sähköpostiosoite

info@ekoclim.com

Puhelinnumero

029 170 2888

Ota Yhteyttä

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

PYYDÄ MAKSUTON KARTOITUS

Lvi-työt, putkityöt, sähkötyöt ja kylmäasennukset on syytä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Olet sitten hankkimassa uutta tai korjaamassa vanhaa on EKOCLIM oikea valinta.

Nopeaa ja helppoa!

 • tilaa ilmainen kartoitus alla olevalla lomakkeella
 • täytätte esitiedot
 • myyntimme on yhteydessä
 • saatte eritellyn tarjouksen

Kun kaikki on selvää, aloitamme työt​!