Tuotteemme

Kestävyys ja toimivuus ovat ensisijaisen tärkeitä
arvoja kaikissa ratkaisuissa, joita tarjoamme kotitalouksille.
Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme pitkäikäisiä ja luotettavia ratkaisuja, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita.

Ekoclim tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman lämpöpumppuja erilaisiin lämmitystarpeisiin ja tehokkaita ilmastointilaitteita viilennykseen

Pienemmät lämmitys- ja viilennyslaskut luontoa säästäen.

TUOTEKATEGORIAT

Ilmastointilaitteet

Ilmastointilaitteet eivät ainoastaan viilennä ilmaa kuumina kesäpäivinä, vaan ne voivat myös lämmittää huonetta. Tasainen lämpötila huoneessa tarjoaa virkistävän ja levollisen olon.

Ilmalämpöpumput

  1. Laadukas ilmalämpöpumppu on erinomainen investointi kotiisi. Sen lyhyt takaisinmaksuaika ja energiatehokkuus tekevät siitä kannattavan hankinnan. Tarjoamme edullisesti johtavien tuotemerkkien, kuten Toshiba, Daikin ja Midea, ilmalämpöpumppuja nopeasti ja helposti.

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää ympäröivän ilman varastoimaa lämpöenergiaa, joka välitetään veden kautta sisätiloihin lämmitystarkoituksiin. Yksi ilma-vesi-lämpöpumpun suurimmista eduista on se, että se ei vaadi maaperään asennettavaa lämpökaivoa tai keruupiiriä, mikä voi vähentää asennuskustannuksia.

Yhteystiedot

Osoite

Pirkonkatu 10, 15500 Lahti

Y-Tunnus

3276952-7

Sähköpostiosoite

info@ekoclim.com

Puhelinnumero

029 170 2888

Ota Yhteyttä

OSTA PARAS ILMALÄMPÖPUMPPU

Hyvä ilmalämpöpumppu on paras investointi lyhyen takaisinmaksuaikansa vuoksi. Meiltä voit ostaa edulliseen hintaan johtavien tuotemerkkien mallit.
Tarjoamme asiakkaillemme vain parasta laatua.

PYYDÄ MAKSUTON KARTOITUS

Lvi-työt, putkityöt, sähkötyöt ja kylmäasennukset on syytä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Olet sitten hankkimassa uutta tai korjaamassa vanhaa on EKOCLIM oikea valinta.

Nopeaa ja helppoa!

  • tilaa ilmainen kartoitus alla olevalla lomakkeella
  • täytätte esitiedot
  • myyntimme on yhteydessä
  • saatte eritellyn tarjouksen

Kun kaikki on selvää, aloitamme työt​!