Palveluumme

Kylmä- ja lämmityslaitteiden asiantuntija
Etelä-Suomessa

Tarjoamme kattavat palvelut lämpö- ja kylmälaitteiden asennukseen, huoltoon ja korjaukseen.
Olipa kyseessä mikä tahansa merkki, meiltä löytyy tarvittava ammattitaito ja osaaminen.
Voit luottaa siihen, että lämmitys- ja kylmälaitteesi olkoon se ilma-vesilämpöpumppu tai ilmalämpöpumppu ne ovat asiantuntevan huoltomme hyvissä ja turvallisissa käsissä.

Tutustu palveluihimme!

Asennuspalvelut!

Ilmalämpöpumpun asennus

Ilmalämpöpumppua ei voi asentaa laillisesti itse, vaan asennuksen saa suorittaa vain pätevä asentaja. Esimerkiksi kylmäaineen käsittelyssä vaaditaan TUKES:n rekisterissä oleva kylmäainelupa ja kiinteitä sähköasennuksia varten myös sähköasennusoikeudet. Ekoclimiltä löytyy tarvittavat luvat ja osaaminen

Ilmalämpöpumpun asennus kerrostaloihin

Jos harkitset ilmalämpöpumpun hankkimista kerrostaloasuntoon, meiltä saat sen helposti ja huolettomasti asennettuna avaimet käteen -periaatteella.
Ilmalämpöpumpun hankkiminen kerrostaloon ei ole niin monimutkaista kuin yleisesti luullaan.

Ilma-vesilämpöpumpun perusasennus

Ilma-vesilämpöpumpun asennus on monimutkainen prosessi. Asennus vaatii tarkkaa suunnittelua ja huolellista työskentelyä kaikilla asennuksen osa-alueilla, jotta laite toimii tehokkaasti ja häiriöttömästi. Ekoclimillä on ammattitaitoiset LVI-alan ammattilaiset, joilla on tarvittavat luvat ja kokemus ilma-vesilämpöpumppujen asennukseen.

Huoltopalvelut!

Ilmalämpöpumpun huolto

Ilmalämpöpumpun huolto on erittäin tärkeää sen toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Säännöllinen huolto auttaa ehkäisemään mahdollisia vikoja ja vaurioita, jotka voivat aiheuttaa suurempia korjauskustannuksia myöhemmin. Me Ekoclimillä tarjoamme huoltopalveluita kaiken merkkisille ja mallisille ilmalämpöpumpuille, jopa silloin kun takuuaika on jo umpeutunut. Uskomme, että ajallaan tehty huolto on investointi pumpun pitkäaikaiseen toimivuuteen ja taloudellisuuteen.

Ilmastointilaitteiden diagnostiikka

Ilmastointijärjestelmä on tärkeä osa kodin toimivuutta, mutta ikääntyessään sen toimintakyky voi heikentyä monista eri syistä. Tällaisia syitä voivat olla esimerkiksi putkistojen vauriot tai muut näkymättömät tai selkeät viat. Me Ekoclimillä tarjoamme palveluita ilmanvaihtojärjestelmien huoltoon ja korjaukseen. Diagnosoimme koko järjestelmän, etsimme sen viat ja annamme korjausarvion, jotta voimme korjata sen mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Ilma-vesilämpöpumpun huolto

  1. Ilma-vesilämpöpumpun huolto on tärkeää sen käyttöiän ja tehokkuuden kannalta. Suositeltu huoltoväli on 2-3 vuotta, mutta suuremmat järjestelmät tulee huoltaa vuoden välein. Huollossa koko järjestelmä tarkastetaan ja tarvittavat korjaukset tehdään, jotta laite toimii tehokkaasti ja taloudellisesti. Viallinen laite voi lisätä energiakustannuksia huomattavasti, joten huollattaminen ajoissa kannattaa pitkässä juoksussa. Ekoclim huoltaa kaiken merkkisiä ja kokoisia ilma-vesilämpöpumppuja.

Miksi valita meidät?

On olemassa ainakin 6 syytä, miksi valita meidät.

01

Vastaamme omista tuotteista ja palveluista

Ekoclim tarjoaa korkealaatuisia lämpöpumppuja, joiden toimivuudesta voit olla varma. Ammattitaitoisen asennuspalvelumme ansiosta voit luottaa siihen, että laite on asennettu oikein ja toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös erinomainen huoltopalvelu, joka pitää lämpöpumpun toimintakunnossa sen koko elinkaaren ajan. Varastoimme varaosia kaikille myymillemme lämpöpumpuille, joten voit olla varma, että saat tarvittavat varaosat nopeasti ja vaivattomasti.

03

Opastamme ja neuvomme

Hyvä käyttöopastus ilmalämpöpumpun huoltoon on tärkeä osa ammattimaisen lämpöpumpputoimittajan palveluita. Ekoclimillä olemme sitoutuneet antamaan asiakkaillemme kattavan ja selkeän käyttöopastuksen, joka sisältää kaikki tarvittavat toimenpiteet ilmalämpöpumpun ylläpitämiseen ja huoltamiseen. Huolellinen opastus varmistaa sen, että asiakkaamme osaavat hoitaa laitteensa perushuoltotoimenpiteet oikein, jolloin laite pysyy energiatehokkaana ja pitkäikäisenä.

05

Yli 20v kokemus

Olemme olleet mukana ilmalämpöpumppujen, ilma-vesilämpöpumppujen ja muiden lämmitysratkaisujen parissa jo vuodesta 2002. Yksi vahvuuksistamme on erinomainen työn jälki ja laaja asiantuntemus laitteista ja modernista teknologiasta, jonka olemme hankkineet yli 20 vuoden kokemuksella alalta. Meillä on monipuolinen tekninen tietämys, ja olemme aina valmiita auttamaan asiakkaitamme löytämään sopivan laitteen ja ratkaisun heidän tarpeisiinsa.

02

Pidämme kiinni sovitusta

Ekoclimillä meillä on ammattitaitoisia asiantuntijoita, jotka osaavat suunnitella ja laskea projektit niin, että hyvin harvoin tulee ikäviä yllätyksiä vastaan. Vaikka jotain odottamatonta tapahtuisi, olemme aina asiakkaidemme puolella ja ajamme heidän etuaan, vaikka se joskus tarkoittaisikin oman etumme menettämistä. Meille on tärkeää, että asiakassuhde on pitkäkestoinen ja että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme.

04

Luotettava

Ekoclim on suomalainen perheyritys, joka on luotettava ja vakavarainen kumppani asiakkaillemme. Meille luotettava palvelu on ensiarvoisen tärkeää ja siksi olemme hyvin tarkkoja kaikista myymistämme tuotteista. Toimimme ainoastaan sertifioitujen toimittajien kanssa ja valvomme tuotteidemme laatua erittäin tarkasti. Kaikki palvelumme tulevat takuulla, joten asiakkaamme voivat luottaa siihen, että he saavat aina parasta mahdollista palvelua meiltä.

06

Laaja tuotevalikoima

Ekoclimillä on laaja valikoima lämpöpumppuja, joita myymme kilpailukykyisin hinnoin. Verkkosivuillamme on esillä parhaat mallit johtavilta lämpöpumppuvalmistajilta. Uuden lämpöpumpun valinta voi aluksi tuntua monimutkaiselta ja se voi vaatia paljon tietoa lämmityslaitteista. Siksi asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan asiakkaita löytämään sopivan lämpöpumpun heidän tarpeisiinsa.

Yhteystiedot

Osoite

Pirkonkatu 10, 15500 Lahti

Y-Tunnus

3276952-7

Sähköpostiosoite

info@ekoclim.com

Puhelinnumero

029 170 2888

Ota Yhteyttä

OSTA PARAS ILMALÄMPÖPUMPPU

Hyvä ilmalämpöpumppu on paras investointi lyhyen takaisinmaksuaikansa vuoksi. Meiltä voit ostaa edulliseen hintaan johtavien tuotemerkkien mallit.
Tarjoamme asiakkaillemme vain parasta laatua.

PYYDÄ MAKSUTON KARTOITUS

Lvi-työt, putkityöt, sähkötyöt ja kylmäasennukset on syytä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Olet sitten hankkimassa uutta tai korjaamassa vanhaa on EKOCLIM oikea valinta.

Nopeaa ja helppoa!

  • tilaa ilmainen kartoitus alla olevalla lomakkeella
  • täytätte esitiedot
  • myyntimme on yhteydessä
  • saatte eritellyn tarjouksen

Kun kaikki on selvää, aloitamme työt​!