Ilmalämpöpumppu Daikin Comfora H35

Daikin Comfora paras Ilmalampopumppu Ekoclim2

Jaa

Ilmalämpöpumppu Daikin Comfora H25 on suunniteltu tarjoamaan energiatehokkaita ja luotettavia ilmalämpöpumppuratkaisuja suomalaisille kotitalouksille. Comfora H25 mallissa on huippuluokan ominaisuuksia, kuten erittäin hiljainen käyntiääni ja älykäs ilmanjakojärjestelmä, joka takaa tasaisen ja miellyttävän huonelämpötilan.

 • Testattu Suomessa -30 °C pakkasessa
 • Energiatehokkuus A++
 • SCOP:  4,81
 • SEER: 7,20
 • Äänenpaineen dBA 21-43
 • Kylmäaine R32

1495,00  sis alv 24%

Jaa

Daikin Comfora – ilmalämpöpumppu tuotesarja

Daikin on yksi maailman johtavista ilmastointilaitteiden ja lämpöpumppujen valmistajista ja sen Comfora-tuotesarja on suunniteltu tarjoamaan energiatehokkaita ja luotettavia ilmalämpöpumppuratkaisuja suomalaisille kotitalouksille. Comfora H25- ja H35-malleissa on huippuluokan ominaisuuksia, kuten erittäin hiljainen käyntiääni ja älykäs ilmanjakojärjestelmä, joka takaa tasaisen ja miellyttävän huonelämpötilan.

Daikin Comfora H25 ja H35 ovat molemmat erinomaisia valintoja ilmalämpöpumpuiksi, joita myymme. Näiden kahden mallin välillä on kuitenkin muutamia eroja, jotka voivat vaikuttaa valintaan.

Comfora H25 on hieman pienempi mutta silti tehokas malli, joka sopii erityisesti pienempiin tiloihin. Se pystyy tuottamaan jopa 3,2 kW lämpötehoa ja 2,5 kW jäähdytystehoa. H25-mallissa on myös hiljainen toiminta, joka tekee siitä erittäin miellyttävän valinnan esimerkiksi makuuhuoneisiin. Laiteessa on myös ilmanpuhdistusjärjestelmä, joka poistaa epäpuhtaudet sisäilmasta.

Comfora H35 on hieman suurempi malli, joka on suunniteltu suurempiin tiloihin, kuten olohuoneisiin ja avokeittiöihin. H35-mallissa on suurempi jäähdytysteho, joka on jopa 3,5 kW, ja lämpötehoa tuotetaan jopa 4,0 kW. H35-mallissa on myös tehokas ilmanpuhdistusjärjestelmä, joka poistaa tehokkaasti allergeenit ja epäpuhtaudet sisäilmasta.

Molemmat Comfora-mallit ovat erittäin energiatehokkaita, mikä tarkoittaa, että ne säästävät energiaa ja vähentävät sähkölaskua. Lisäksi ne on suunniteltu kestämään Suomen ankaria pakkasia, joten ne ovat luotettavia valintoja koko talvikauden ajan. Valitessasi Daikin Comfora H25:n tai H35:n, voit olla varma, että saat energiatehokkaan, luotettavan ja toimivan ilmalämpöpumpun, joka sopii tarpeisiisi.

Lisäksi meiltä löytyy muitakin Daikin ilmalämpöpumppu tuotesarjoja, kuten Perfera, Stylish, Sensira ja Emura, jotka kaikki ovat erittäin energiatehokkaita ja sopivat hyvin pohjoismaisiin olosuhteisiin. Kaikki Daikin tuotteet ovat suunniteltu kestämään ankarissa olosuhteissa, joten voit olla varma niiden luotettavuudesta ja pitkäikäisyydestä. Hankkimalla ilmalämpöpumpun meiltä voit säästää huomattavasti energia- ja lämmityskuluissa, samalla kun parannat sisäilman laatua.

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää Comfora-tuotesarjasta ja asennuspalveluistamme!

Daikin Comfora - ilmalämpöpumppun
Tärkeät ominaisuudet

Täydellinen virrankulutuksen säätö

Daikin Comfora -tuotesarjassa on täydellinen virrankulutuksen säätöjärjestelmä, joka auttaa optimoimaan laitteen käytön ja pienentämään energiankulutusta. Järjestelmä tarkkailee sisä- ja ulkolämpötilaa sekä ilmankosteutta, jotta se voi säätää ilmanvaihtoa ja lämpötilaa mahdollisimman tehokkaasti. Tämä mahdollistaa jatkuvan mukavuuden ilman, että laite käyttää turhaan energiaa. Järjestelmä myös vähentää huomattavasti melua ja varmistaa tasaisen lämpötilan huoneessa. Tämä tekee Daikin Comfora -tuotesarjasta erittäin energiatehokkaan ja taloudellisen vaihtoehdon ilmalämpöpumpuksi.

Huipputason ominaisuudet

 1. Energiatehokkuus: Comfora käyttää energiatehokasta invertteriteknologiaa, joka säästää energiaa ja vähentää huomattavasti sähkölaskua.
 2. Hiljainen toiminta: Comfora on hiljainen ja melutaso on vain 19 desibeliä, mikä tekee siitä miellyttävän käyttää.
 3. Puhdistava ilmanvaihto: Comfora suodattaa ilman ja poistaa haitalliset hiukkaset sisäilmasta, mikä parantaa sisäilman laatua.
 4. Mukautuva ilmanjakelu: Comforan ilmanjakelu voidaan säätää halutuille alueille, mikä parantaa ilmankiertoa ja mukavuutta.
 5. 3D-ilmanvirtaus tarkoittaa, että ilmavirtausta ohjataan useasta eri suunnasta samanaikaisesti. Tämä mahdollistaa ilman tasaisemman jakautumisen huoneessa ja takaa miellyttävämmän sisäilman lämpötilan ja kosteuden. Comfora-malleissa 3D-ilmanvirtaus varmistaa myös energiatehokkaan ja hiljaisen toiminnan.
 6. Kauko-ohjaus: Comforaa voidaan käyttää helposti ja kätevästi kaukosäätimellä, joka mahdollistaa asetusten muuttamisen ja toimintojen hallinnan missä tahansa huoneessa.
 7. Daikin Comfora -tuotesarjalla on mobiilisovellus, joka on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille. Mobiilisovelluksen avulla voit hallita ja valvoa ilmalämpöpumppuasi, jos se on kytketty WI-FI internetverkkoon mistä tahansa, missä sinullakin on internet-yhteys. Sovelluksen avulla voit säätää lämpötilaa, tuulettimen nopeutta ja muita asetuksia etänä, esimerkiksi työmatkalta tai lomamatkalta. Lisäksi voit tarkastella laitteen toimintaa ja energiankulutusta reaaliajassa, joten saat arvokasta tietoa siitä, kuinka paljon energiaa ilmalämpöpumppusi käyttää ja miten voit säästää energiaa.

Ympäristöystävällinen

Daikin Comfora -ilmalämpöpumpun energiatehokkuus vähentää sen käytön aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä ja siten pienentää sen ympäristövaikutuksia. Comfora-mallit sisältävät myös ympäristöystävällistä R-32-kylmäainetta, joka vähentää kasvihuonekaasupäästöjä verrattuna perinteisempiin kylmäaineisiin. Lisäksi Daikin pyrkii vähentämään tuotantoprosessinsa ympäristövaikutuksia ja käyttää kierrätysmateriaaleja tuotteidensa valmistuksessa.

Takuu 3 vuotta + 6 kk rekisteröimällä lämpöpumpun Daikin Stand by Me palveluun

Comfora-laitteiden testaus on suoritettu Suomen ankarammissa ilmasto-olosuhteissa, joten voit olla varma niiden suorituskyvystä myös pakkasilla. Energiatehokkaan invertteritekniikan ansiosta Comfora-laitteet säästävät energiaa ja siten myös rahaa niiden käyttäjälle. Comfora H25- ja H35-mallit tarjoavat edullisen ja helpon tavan parantaa kotisi ilmanlaatua ja mukavuutta ympäri vuoden.

Daikin Comfora ilmalämpöpumpun tuotevideot

TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Jos olet epävarma siitä, mikä ilmalämpöpumppu sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi, voit aina ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan lämpöpumpun ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi liittyen myymimme ilmalämpöpumppuihin ja niiden asennukseen.

Me Ekoclimillä pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme ja auttamaan heitä tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.

Meidän verkkokaupassamme on saatavilla myös muita Daikin ilmalämpöpumppujen tuotesarjoja, joita voit harkita.

Daikin ComforaDaikin PreferaDaikin Sensira

Tilaa ilmainen kartoitus!
Ilmaisella kartoituksella EKOCLIM ilmalämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

Ilmalämpöpumppu on erittäin energiatehokas ja edullinen lämmitysmuoto. Sen avulla voit säästää huomattavia määriä energiaa ja rahaa verrattuna esimerkiksi sähkö- tai öljylämmitykseen.
Ilmalämpöpumppu ottaa lämpöenergiaa ulkoilmasta ja siirtää sen sisätiloihin, joten se ei tarvitse paljoa sähköä toimiakseen. Ilmalämpöpumpun avulla voidaan VTT:n tutkimusten mukaan kattaa jopa 40-60 % pientalon tilojen lämmityksestä.

Lisäksi ilmalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti myös kuumenevien kesien viilennykseen. Tämä tekee ilmalämpöpumpusta mainion lämmitys- tai viilennysratkaisun erilaisiin kohteisiin, kuten pientaloihin, kerrostaloihin, omakotitaloihin, mökkeihin, varastoihin, liiketiloihin ja toimistoihin. Ilmalämpöpumput ovat myös hyvin hiljaisia, eikä niiden päällä olo yleensä häiritse sisätiloissa oleskelua.  Ilmalämpöpumppuja on saatavilla eri kokoisina ja tehoisina, joten on tärkeää valita oikean kokoinen laite asennuskohteen mukaan. Meiltä löydät kaikki johtavat merkit kuten TOSHIBA, DAIKIN ja MIDEA. Tässä kohtaa Ekoclimin asiantuntijat  auttavat löytämään sopivan laitteen ja ratkaisun. Meillä on vuosien kokemus erilaisten kiinteistöjen lämmitys- ja viilennysratkaisuista, ja asennamme myös taloyhtiöpaketteja useille kohteille.

Kysy lisää ilmalämpöpumuistamme 029 170 2888 tai info@ekoclim.com

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMAVESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Jos ilmalämpöpumppusi ei toimi oikein, se voi aiheuttaa suuria ongelmia kodin lämmityksessä ja viilennyksessä. Yleisimmät ongelmat ovat, kun ilmalämpöpumppu ei lämmitä, ei viilennä, aiheuttaa ylimääräistä melua, vuotaa vettä lattialle tai näyttö on pimeänä.

EKOCLIM LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

Asiantuntevat teknikkomme osaavat huoltaa ja korjata mm. Panasonicin, Mitsubishin, Toshiban, Green, Niben, Fujitsun, Midean, LG:n, Daikinin ja monia muita merkkejä.

TARJOUS! Tilaa ilmalämpöpumpun huolto alk. vain 299€.  Tilaa huolto täältä!

Tilaa huolto nopeasti soittamalla meille numeroon 029 170 2888 ja autamme sinua ratkaisemaan ongelmat ilmalämpöpumpussasi.

Maksutavat ja rahoitus
Verkkokaupasta tilattaessa

 • Verkkopankin tunnuksin, maksujen välittäjänä toimii Paytrail
 • Korttimaksut: Mastercard, Visa, Visa Electron, maksujen välittäjänä toimii Paytrail
 • Postiennakko
 • Etumaksu
 • Lasku
 • OP-lasku
 • Jousto-osamaksu tai lasku, maksujen välittäjänä toimii Paytrail

Noutovarastolta ostaessa

 • Käteinen
 • Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja pankkikortit

KYSY LISÄÄ 029 170 2888 tai info@ekoclim.com 

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai
tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!
Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 
Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.
Asennuspaikka

kerrostalo, omakotitalo, paritalo, mökki, varasto, autotalli, rivitalo, liiketila

Energialuokka

A++

Kategoria

Ilmalämpöpumput

Käyttö

Lämmitys ja viilennys

Kylmäaine

Ympäristöystävällinen R32

Lämmitysteho min/max

3.3 kW / 5.24 kW

Merkki

Daikin

SCOP

4,81

SEER

7,2

Sisäyksikkö äänitaso min/max

21 dB(A) … 45 dB(A)

Sisäyksikön mitat (K*L*S, mm)

286 x 770 x 225

Suositusneliöt max

120

Suositusneliöt min

10

Ulkoyksikkö äänitaso

49 dB(A)

Viilennysteho: min/max

0.8 kW / 4.4 kW

WiFi

Kyllä

Ilmalämpöpumpun oikeanlaisella asennuksella ja sijoittamisella varmistat sen tehokkaan toiminnan ja maksimaalisen energiansäästön.
Asennuksen hoitaminen vaatii erityisosaamista joten Ekoclimin ammattilaisasentajien käyttö varmistaa tehokkaan ja käyttömukavan asennuksen, joka huomioi kaikki tarvittavat tekijät.

Meillä Ekoclimilla kaikki asentajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia, joilla on kaikki tarvittavat Tukesin hyväksymät pätevyystodistukset kylmä- ja sähköliikeasennuksille.

Asennustyö sisältää kaiken tarvittavan, kuten sisäyksikön asennuksen seinälle, kylmäaineputket, sähkötyöt, kondenssivesiputken, asennuskotelon ja seinäkannakkeen.

Lisäksi teemme ilmaisen kartoituksen ennen asennusta.

Meillä on laaja valikoima merkkejä, kuten MideaToshiba ja Daikin joita voimme asentaa sinulle.

Tarjoamme laadukkaan ilmalämpöpumppujen asennuspalvelun alkaen 600 €.

Asennusalueemme
Ilmalämpöpumppujen ja ilmanvaihtokoneiden asennus – ja huoltoalueet
Etelä-suomi ja Päijät-hämeen alue

Jos haluat varmistaa tehokkaan ja siistin asennuksen, ota yhteyttä meihin.

Toimitusehdot (koskee vain laitetoimitustilauksia)

Toimitus voidaan järjestää joko asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen tai noutona lähimmästä myymälästämme. Huomioithan, että lämpöpumppujen asennus edellyttää TUKESin hyväksymän asentajan tai asennusliikkeen käyttöä. Toimitusta sovittaessa tulee ilmoittaa asentajan tai asennusliikkeen tiedot.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa tilauksesi kokonaisuudessaan tai osittain 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta Suomen kuluttajansuojalain mukaisesti, kun tilaus on tehty koti- tai etämyynnin kautta. Palautusoikeus koskee ainoastaan alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Ilmoita palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen info@ekoclim.com, niin lähetämme sinulle tarkemmat palautusohjeet. Palautusosoitteemme on Ekoclim Oy, Pirkonkatu 10, 15500 Lahti.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita 14 vuorokauden tarkistusajan jälkeen, ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numeroon 029 170 2888 tai sähköpostitse osoitteeseen info@ekoclim.com.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Yhteystiedot

Osoite

Pirkonkatu 10, 15500 Lahti

Y-Tunnus

3276952-7

Sähköpostiosoite

info@ekoclim.com

Puhelinnumero

029 170 2888

Ota Yhteyttä

OSTA PARAS ILMALÄMPÖPUMPPU

Hyvä ilmalämpöpumppu on paras investointi lyhyen takaisinmaksuaikansa vuoksi. Meiltä voit ostaa edulliseen hintaan johtavien tuotemerkkien mallit.
Tarjoamme asiakkaillemme vain parasta laatua.

PYYDÄ MAKSUTON KARTOITUS

Lvi-työt, putkityöt, sähkötyöt ja kylmäasennukset on syytä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Olet sitten hankkimassa uutta tai korjaamassa vanhaa on EKOCLIM oikea valinta.

Nopeaa ja helppoa!

 • tilaa ilmainen kartoitus alla olevalla lomakkeella
 • täytätte esitiedot
 • myyntimme on yhteydessä
 • saatte eritellyn tarjouksen

Kun kaikki on selvää, aloitamme työt​!