Ilmalämpöpumppu Toshiba Shorai Edge 24

Ilmalampopumppu Toshiba Shorai Edge Tuotekuva Ekoclim 2

Jaa

Toshiba Shorai Edge 13 on yksi Toshiba-ilmalämpöpumppujen edistyksellisimmistä malleista. Se on varustettu monilla innovatiivisilla ominaisuuksilla, jotka tekevät siitä erittäin tehokkaan, mukavan ja käyttäjäystävällisen.

 • Energiatehokkuus A++
 • Äänen painetaso on erittäin hiljainen: 19 dB(A) (min)
 • SEER (jäähdytys): 6,3
 • SCOP (lämmitys): 4.1
 • Kylmäaine R32
 • Helppo ja nopea asennus

2140,00  sis alv 24%

Jaa

Toshiba Shorai Edge ilmalämpöpumppu tuotesarja:

Toshiba Shorai Edge on yksi Toshiba-ilmalämpöpumppujen edistyksellisimmistä malleista. Se on varustettu monilla innovatiivisilla ominaisuuksilla, jotka tekevät siitä erittäin tehokkaan, mukavan ja käyttäjäystävällisen.

Toshiba Shorai Edge -ilmalämpöpumpun tärkeimmät ominaisuudet ja edut ovat:

 • Energiatehokkuus: Shorai Edge -ilmalämpöpumppu on erittäin energiatehokas, ja sen COP-arvo (Coefficient of Performance) on jopa 5,5. Tämä tarkoittaa sitä, että laite kuluttaa vain vähän sähköä ja pystyy tuottamaan paljon lämpöä. Tämä taas auttaa vähentämään energiakustannuksia ja ympäristökuormitusta.
 • Hiljainen käyntiääni: Shorai Edge -ilmalämpöpumpun sisäyksikkö on erittäin hiljainen, ja sen käyntiääni on vain 19 desibeliä. Tämä tarkoittaa sitä, että laitetta voi käyttää myös öisin tai tiloissa, joissa vaaditaan hiljaista toimintaa.
 • Invertteritekniikka: Shorai Edge -ilmalämpöpumppu on varustettu invertteritekniikalla, joka mahdollistaa tarkan lämpötilan säädön ja vähentää energiankulutusta. Tämä ominaisuus tekee laitteesta erityisen tehokkaan ja säästää myös rahaa.
 • Ilmanpuhdistus: Shorai Edge -ilmalämpöpumpun sisäyksikössä on ilmanpuhdistusjärjestelmä, joka poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja hajuja ilmasta. Tämä tekee sisäilman laadusta paremman ja auttaa myös parantamaan allergia- ja astmapotilaiden oloa.
 • Älykäs ilmankierto: Shorai Edge -ilmalämpöpumpun sisäyksikkö on varustettu älykkäällä ilmankiertojärjestelmällä, joka jakaa lämpöä tasaisesti ja tehokkaasti huoneessa. Tämä takaa sen, että huoneen lämpötila pysyy tasaisena ja mukavana.

Lisäksi Shorai Edge -ilmalämpöpumpussa on monia muita käteviä ominaisuuksia, kuten WiFi-ohjaus (lisävaruste), joka mahdollistaa laitteen ohjaamisen älypuhelimella tai tabletilla, sekä mukautuvat ilmanohjauslamellit, jotka voidaan säätää haluttuun suuntaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Toshiba Shorai Edge on erittäin edistyksellinen ilmalämpöpumppu.

Ekoclimin valikoimaan kuulu seuraavat mallit: Toshiba Shorai Edge 10, 13, 16, 18 ,22, 24.

Toshiba Shorai Edge -ilmalämpöpumppujen mallit eroavat toisistaan pääasiassa tehossa ja koossa, energiatehokkuudessa ja lämmityskapasiteetissa, ja tietysti hinnassa. Vaikka eroavaisuudet eivät ole kovin isoja on silti tärkeää tutustua tarkasti jokaisen mallin teknisiin ominaisuuksiin ja toimintoihin ennen ostopäätöksen tekemistä, jotta voi valita juuri omiin tarpeisiin sopiva ilmalämpöpumpun.

Kysyy meiltä lisää Toshiba Shorai Edge ilmalämpöpumpuista ja niiden asennuksesta.

Toshiba Shorai Edge - ilmalämpöpumppu tuotevideot

TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Jos olet epävarma siitä, mikä ilmalämpöpumppu sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi, voit aina ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan lämpöpumpun ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi liittyen myymimme ilmalämpöpumppuihin ja niiden asennukseen.

Me Ekoclimillä pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme ja auttamaan heitä tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.

Meidän verkkokaupassamme on saatavilla myös muita Toshiba ilmalämpöpumppujen tuotesarjoja, joita voit harkita.

Toshiba Shorai EdgeToshiba SeiyaToshiba PremiumToshiba Polar – Toshiba HaoriToshiba Aurora

Tilaa ilmainen kartoitus!
Ilmaisella kartoituksella EKOCLIM ilmalämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

Ilmalämpöpumppu on erittäin energiatehokas ja edullinen lämmitysmuoto. Sen avulla voit säästää huomattavia määriä energiaa ja rahaa verrattuna esimerkiksi sähkö- tai öljylämmitykseen.
Ilmalämpöpumppu ottaa lämpöenergiaa ulkoilmasta ja siirtää sen sisätiloihin, joten se ei tarvitse paljoa sähköä toimiakseen. Ilmalämpöpumpun avulla voidaan VTT:n tutkimusten mukaan kattaa jopa 40-60 % pientalon tilojen lämmityksestä.

Lisäksi ilmalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti myös kuumenevien kesien viilennykseen. Tämä tekee ilmalämpöpumpusta mainion lämmitys- tai viilennysratkaisun erilaisiin kohteisiin, kuten pientaloihin, kerrostaloihin, omakotitaloihin, mökkeihin, varastoihin, liiketiloihin ja toimistoihin. Ilmalämpöpumput ovat myös hyvin hiljaisia, eikä niiden päällä olo yleensä häiritse sisätiloissa oleskelua.  Ilmalämpöpumppuja on saatavilla eri kokoisina ja tehoisina, joten on tärkeää valita oikean kokoinen laite asennuskohteen mukaan. Meiltä löydät kaikki johtavat merkit kuten TOSHIBA, DAIKIN ja MIDEA. Tässä kohtaa Ekoclimin asiantuntijat  auttavat löytämään sopivan laitteen ja ratkaisun. Meillä on vuosien kokemus erilaisten kiinteistöjen lämmitys- ja viilennysratkaisuista, ja asennamme myös taloyhtiöpaketteja useille kohteille.

Kysy lisää ilmalämpöpumuistamme 029 170 2888 tai info@ekoclim.com

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMAVESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Jos ilmalämpöpumppusi ei toimi oikein, se voi aiheuttaa suuria ongelmia kodin lämmityksessä ja viilennyksessä. Yleisimmät ongelmat ovat, kun ilmalämpöpumppu ei lämmitä, ei viilennä, aiheuttaa ylimääräistä melua, vuotaa vettä lattialle tai näyttö on pimeänä.

EKOCLIM LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

Asiantuntevat teknikkomme osaavat huoltaa ja korjata mm. Panasonicin, Mitsubishin, Toshiban, Green, Niben, Fujitsun, Midean, LG:n, Daikinin ja monia muita merkkejä.

TARJOUS! Tilaa ilmalämpöpumpun huolto alk. vain 299€.  Tilaa huolto täältä!

Tilaa huolto nopeasti soittamalla meille numeroon 029 170 2888 ja autamme sinua ratkaisemaan ongelmat ilmalämpöpumpussasi.

Maksutavat ja rahoitus
Verkkokaupasta tilattaessa

 • Verkkopankin tunnuksin, maksujen välittäjänä toimii Paytrail
 • Korttimaksut: Mastercard, Visa, Visa Electron, maksujen välittäjänä toimii Paytrail
 • Postiennakko
 • Etumaksu
 • Lasku
 • OP-lasku
 • Jousto-osamaksu tai lasku, maksujen välittäjänä toimii Paytrail

Noutovarastolta ostaessa

 • Käteinen
 • Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja pankkikortit

KYSY LISÄÄ 029 170 2888 tai info@ekoclim.com 

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai
tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!
Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 
Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.
Asennuspaikka

kerrostalo, omakotitalo, paritalo, mökki, varasto, autotalli, rivitalo, liiketila

Energialuokka

A++

Kategoria

Ilmalämpöpumput

Käyttö

Lämmitys ja viilennys

Kylmäaine

Ympäristöystävällinen R32

Lämmitysteho min/max

1.70 kW / 8.80 kW

Merkki

Toshiba

SCOP

4,1

SEER

6,3

Sisäyksikkö äänitaso min/max

28 dB(A) … 47 dB(A)

Sisäyksikön mitat (K*L*S, mm)

320 x 1053 x 245

Sisäyksikön toiminta-lämpötila

Suositusneliöt max

180

Suositusneliöt min

10

Ulkoyksikön toiminta-lämpötila

Ulkoyksikkö äänitaso

50 dB(A)

Viilennysteho: min/max

1.70 kW / 7.70 kW

WiFi

Lisävaruste

Ilmalämpöpumpun oikeanlaisella asennuksella ja sijoittamisella varmistat sen tehokkaan toiminnan ja maksimaalisen energiansäästön.
Asennuksen hoitaminen vaatii erityisosaamista joten Ekoclimin ammattilaisasentajien käyttö varmistaa tehokkaan ja käyttömukavan asennuksen, joka huomioi kaikki tarvittavat tekijät.

Meillä Ekoclimilla kaikki asentajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia, joilla on kaikki tarvittavat Tukesin hyväksymät pätevyystodistukset kylmä- ja sähköliikeasennuksille.

Asennustyö sisältää kaiken tarvittavan, kuten sisäyksikön asennuksen seinälle, kylmäaineputket, sähkötyöt, kondenssivesiputken, asennuskotelon ja seinäkannakkeen.

Lisäksi teemme ilmaisen kartoituksen ennen asennusta.

Meillä on laaja valikoima merkkejä, kuten MideaToshiba ja Daikin joita voimme asentaa sinulle.

Tarjoamme laadukkaan ilmalämpöpumppujen asennuspalvelun alkaen 600 €.

Asennusalueemme
Ilmalämpöpumppujen ja ilmanvaihtokoneiden asennus – ja huoltoalueet
Etelä-suomi ja Päijät-hämeen alue

Jos haluat varmistaa tehokkaan ja siistin asennuksen, ota yhteyttä meihin.

Toimitusehdot (koskee vain laitetoimitustilauksia)

Toimitus voidaan järjestää joko asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen tai noutona lähimmästä myymälästämme. Huomioithan, että lämpöpumppujen asennus edellyttää TUKESin hyväksymän asentajan tai asennusliikkeen käyttöä. Toimitusta sovittaessa tulee ilmoittaa asentajan tai asennusliikkeen tiedot.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa tilauksesi kokonaisuudessaan tai osittain 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta Suomen kuluttajansuojalain mukaisesti, kun tilaus on tehty koti- tai etämyynnin kautta. Palautusoikeus koskee ainoastaan alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Ilmoita palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen info@ekoclim.com, niin lähetämme sinulle tarkemmat palautusohjeet. Palautusosoitteemme on Ekoclim Oy, Pirkonkatu 10, 15500 Lahti.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita 14 vuorokauden tarkistusajan jälkeen, ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numeroon 029 170 2888 tai sähköpostitse osoitteeseen info@ekoclim.com.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Yhteystiedot

Osoite

Pirkonkatu 10, 15500 Lahti

Y-Tunnus

3276952-7

Sähköpostiosoite

info@ekoclim.com

Puhelinnumero

029 170 2888

Ota Yhteyttä

OSTA PARAS ILMALÄMPÖPUMPPU

Hyvä ilmalämpöpumppu on paras investointi lyhyen takaisinmaksuaikansa vuoksi. Meiltä voit ostaa edulliseen hintaan johtavien tuotemerkkien mallit.
Tarjoamme asiakkaillemme vain parasta laatua.

PYYDÄ MAKSUTON KARTOITUS

Lvi-työt, putkityöt, sähkötyöt ja kylmäasennukset on syytä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Olet sitten hankkimassa uutta tai korjaamassa vanhaa on EKOCLIM oikea valinta.

Nopeaa ja helppoa!

 • tilaa ilmainen kartoitus alla olevalla lomakkeella
 • täytätte esitiedot
 • myyntimme on yhteydessä
 • saatte eritellyn tarjouksen

Kun kaikki on selvää, aloitamme työt​!