Midea Blanc Ilmastointilaitteet

by paras-ilmalampopumppu.fi
Ilmalampopumppu Midea Blanc Tuotekuva Ekoclim 15

Midea Blanc - ilmalämpöpumppu

Miksi Midea:

Midea ilmalämpöpumput ovat erittäin suosittuja kodin lämmitysjärjestelminä ympäri maailman, ja ne ovat hyvä valinta myös Suomessa.

Midea on kansainvälinen kodinkoneiden valmistaja, joka on kasvanut maailman suurimmaksi kodinkoneiden valmistajaksi. Yksi Midean ilmalämpöpumppujen tärkeimmistä eduista on niiden energiatehokkuus. Ne ovat suunniteltu toimimaan kylmässä ilmastossa, joten ne sopivat erinomaisesti Suomen olosuhteisiin, joissa talvet voivat olla hyvinkin kylmiä.

Lisäksi Midea on tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja korkeasta suorituskyvystään. Midea ilmalämpöpumput ovat yleensä helppoja asentaa ja käyttää sekä yhteensopivia monenlaisten sisätilojen kanssa. Kaiken kaikkiaan Midea ilmalämpöpumput ovat energiatehokkaita ja luotettavia vaihtoehtoja kodin lämmitykseen Suomessa, jotka kestäviä vuodesta toiseen kovankin käyttöön.

Miksi Blanc ilmalämpöpumpun tuotesarja:

Midea Blanc on Midean ilmalämpöpumppujen tuotesarja, joka on suunniteltu erityisesti Pohjoismaiden vaativiin ilmasto-olosuhteisiin. Blanc-sarjan laitteet on optimoitu toimimaan erittäin tehokkaasti pakkasessa, jopa -25°C lämpötiloissa. Blanc-sarjan laitteet ovat myös erittäin hiljaisia, minkä ansiosta ne sopivat hyvin esimerkiksi makuuhuoneisiin.

Midea Blanc -sarjan ilmalämpöpumput ovat erittäin energiatehokkaita ja ne voivat auttaa säästämään lämmityskustannuksissa pitkällä aikavälillä. Blanc-sarjan laitteet käyttävät usein invertteritekniikkaa, joka tarkoittaa, että laitteen teho mukautuu automaattisesti tarpeen mukaan, mikä vähentää energiankulutusta ja lisää laitteen kestävyyttä.

Kaiken kaikkiaan Midea Blanc -sarjan ilmalämpöpumput ovat hyvä valinta Suomen olosuhteisiin, jos halutaan saavuttaa energiatehokkuutta, hiljaista toimintaa ja kestävyyttä pitkällä aikavälillä.

Ekoclim:in valikoimaan kuulu seuraavat mallit: Midea Blanc 09, Midea Blanc 12, Midea Blanc 18 ja Midea Blanc 24

Midea Blanc -sarjan ilmalämpöpumpuissa on eri tehovaihtoehtoja, jotka eroavat toisistaan muun muassa jäähdytys- ja lämmitystehon, ilmavirran ja koon suhteen. Seuraavassa on lyhyt kuvaus Midea Blanc -sarjan eri mallien eroista:

 1. Midea Blanc 09: Tämä malli sopii pieniin tiloihin, sillä se pystyy jäähdyttämään tai lämmittämään noin 20 m² kokoista huonetta. Tämän mallin jäähdytys- ja lämmitysteho on 2,5 kW ja ilmavirta on 320 m3/h.
 2. Midea Blanc 12: Tämä malli sopii hieman suurempiin tiloihin, sillä se pystyy jäähdyttämään tai lämmittämään noin 30 m² kokoista huonetta. Tämän mallin jäähdytys- ja lämmitysteho on 3,5 kW ja ilmavirta on 450 m3/h.
 3. Midea Blanc 18: Tämä malli sopii keskikokoisiin tiloihin, sillä se pystyy jäähdyttämään tai lämmittämään noin 50 m² kokoista huonetta. Tämän mallin jäähdytys- ja lämmitysteho on 5,0 kW ja ilmavirta on 650 m3/h.
 4. Midea Blanc 24: Tämä malli sopii suuriin tiloihin, sillä se pystyy jäähdyttämään tai lämmittämään noin 70 m² kokoista huonetta. Tämän mallin jäähdytys- ja lämmitysteho on 7,0 kW ja ilmavirta on 950 m3/h.

Jokaisen mallin ominaisuudet ja tehokkuus on suunniteltu erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Joten, valittaessa oikeaa mallia tärkein kriteeri on huoneen koko, jossa ilmalämpöpumppu tullaan asentamaan, sekä huoneen lämmitys- ja jäähdytystarpeet. Muut tekijät, kuten ilmavirta ja äänitaso, voivat myös olla tärkeitä huomioitavia tekijöitä.

Midea Blanc -sarjan ilmalämpöpumput voidaan yhdistää ja käyttää samassa taloudessa. Yhdistämistä varten tarvitaan asiantuntijan suorittama ilmalämpöpumppujen oikea asennus ja konfigurointi, jotta ne toimivat oikein ja tehokkaasti yhdessä. Kun ilmalämpöpumput on kytketty yhteen, voit ohjata ja hallita niitä yhdellä kaukosäätimellä, jolloin ilmastointijärjestelmän käyttö on helppoa ja vaivatonta.

Kysyy meiltä lisää Midea Blanc ilmalämpöpumpuista ja niiden asennuksesta.

 • A++
 • Teho: 2,5kW-7kW
 • Kylmäaine R32
 • WI-Fi Äly ominaisuus
 • Ääniohjaus
 • 3D Ilmavirtaus
 • SUPER Cool ominaisuus
 • iECO toiminto
 • Vedoton puhallus
 • Itsepuhdistuva suodatin

TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Jos olet epävarma siitä, mikä ilmalämpöpumppu sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi, voit aina ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan lämpöpumpun ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi liittyen myymimme ilmalämpöpumppuihin ja niiden asennukseen.

Me Ekoclimillä pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme ja auttamaan heitä tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.

Meidän verkkokaupassamme on saatavilla myös muita Midea ilmalämpöpumppujen tuotesarjoja, joita voit harkita.
Midea Xtreme SaveMidea Xtreme HeatMidea BreezeleSS+Midea Oasis Plus

Midea Blanc - ilmalämpöpumpun huippuominaisuudet

1. ‘FOLLOW ME’ HERKKÄ JÄÄHDYTYS

Pidä kaukosäädintä lähelläsi ja se mittaa lämpötilaa ympäriltäsi ja säätää mukavuustasoja sen mukaisesti.

2. YHDEN KOSKETUKSEN ‘SUPER COOL’ TOIMINTO

Tämä nopea yhden kosketuksen toiminto viilentää huoneen välittömästi – kylmä ilma 60 sekunnissa.

3. SWEET DREAMS

Tämä toiminto takaa hyvät yöunet säätämällä ilmastointilaitteen kehon lämpötilan mukaan. ’Älä häiritse’ -tila sammuttaa LED-näytön ja tarjoaa hiljaisen ilmavirran nukkuessasi.

4. SOVELLUSOHJAUS JA ÄÄNIOHJAUS

Hallitse ilmastointilaitetta ja aseta ajastimia helposti sovelluksella älypuhelimellasi. Ääniohjaus saatavilla Alexan ja Google Assistantin kautta.

5. KAKSIKERTAINEN ILMANPUHDISTUSJÄRJESTELMÄ

Kaksoissuodattimet poistavat epäpuhtaudet ilmasta ja havaitsevat ja neutraloivat pölyn, siitepölyn ja hajut, mikä antaa sinulle puhtaamman ja raikkaamman ilman.

6. AUTOMAATTINEN ITSEPUHDISTUS

Kun sammutat ilmastointilaitteen, tuuletin jatkaa toimintaa vielä kymmenen minuutin ajan ilmanvaihdon ja lämmönvaihtimen kuivaamiseksi. Tämä pitää sen toimimassa parhaalla mahdollisella tavalla ja pidentää laitteen elinikää.

7. ITSEPUHDISTAVA ULKOLAITE

Kunkin käytön lopussa ulkoyksikön tuuletin käynnistyy käänteisesti poistaen pölyn parantaakseen tehokkuutta ja vähentääkseen kulumista.

Midea Blanc - ilmalämpöpumpun tuotevideot

Tilaa ilmainen kartoitus!
Ilmaisella kartoituksella EKOCLIM ilmalämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

Ilmalämpöpumppu on erittäin energiatehokas ja edullinen lämmitysmuoto. Sen avulla voit säästää huomattavia määriä energiaa ja rahaa verrattuna esimerkiksi sähkö- tai öljylämmitykseen.
Ilmalämpöpumppu ottaa lämpöenergiaa ulkoilmasta ja siirtää sen sisätiloihin, joten se ei tarvitse paljoa sähköä toimiakseen. Ilmalämpöpumpun avulla voidaan VTT:n tutkimusten mukaan kattaa jopa 40-60 % pientalon tilojen lämmityksestä.

Lisäksi ilmalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti myös kuumenevien kesien viilennykseen. Tämä tekee ilmalämpöpumpusta mainion lämmitys- tai viilennysratkaisun erilaisiin kohteisiin, kuten pientaloihin, kerrostaloihin, omakotitaloihin, mökkeihin, varastoihin, liiketiloihin ja toimistoihin. Ilmalämpöpumput ovat myös hyvin hiljaisia, eikä niiden päällä olo yleensä häiritse sisätiloissa oleskelua.  Ilmalämpöpumppuja on saatavilla eri kokoisina ja tehoisina, joten on tärkeää valita oikean kokoinen laite asennuskohteen mukaan. Meiltä löydät kaikki johtavat merkit kuten TOSHIBA, DAIKIN ja MIDEA. Tässä kohtaa Ekoclimin asiantuntijat  auttavat löytämään sopivan laitteen ja ratkaisun. Meillä on vuosien kokemus erilaisten kiinteistöjen lämmitys- ja viilennysratkaisuista, ja asennamme myös taloyhtiöpaketteja useille kohteille.

Kysy lisää ilmalämpöpumuistamme 029 170 2888 tai info@ekoclim.com

ASENNUSALUEEMME

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS – JA HUOLTOALUEET

ETELÄ-SUOMI ja PÄIJÄT-HÄMEEN ALUE

Ilmalämpöpumpun oikeanlaisella asennuksella ja sijoittamisella varmistat sen tehokkaan toiminnan ja maksimaalisen energiansäästön.
Asennuksen hoitaminen vaatii erityisosaamista joten Ekoclimin ammattilaisasentajien käyttö varmistaa tehokkaan ja käyttömukavan asennuksen, joka huomioi kaikki tarvittavat tekijät.

Meillä Ekoclimilla kaikki asentajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia, joilla on kaikki tarvittavat Tukesin hyväksymät pätevyystodistukset kylmä- ja sähköliikeasennuksille.

Asennustyö sisältää kaiken tarvittavan, kuten sisäyksikön asennuksen seinälle, kylmäaineputket, sähkötyöt, kondenssivesiputken, asennuskotelon ja seinäkannakkeen.

Lisäksi teemme ilmaisen kartoituksen ennen asennusta.

Meillä on laaja valikoima merkkejä, kuten MideaToshiba ja Daikin joita voimme asentaa sinulle.

Tarjoamme laadukkaan ilmalämpöpumppujen asennuspalvelun alkaen 600 €.

Jos haluat varmistaa tehokkaan ja siistin asennuksen, ota yhteyttä meihin.

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMAVESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Jos ilmalämpöpumppusi ei toimi oikein, se voi aiheuttaa suuria ongelmia kodin lämmityksessä ja viilennyksessä. Yleisimmät ongelmat ovat, kun ilmalämpöpumppu ei lämmitä, ei viilennä, aiheuttaa ylimääräistä melua, vuotaa vettä lattialle tai näyttö on pimeänä.

EKOCLIM LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

Asiantuntevat teknikkomme osaavat huoltaa ja korjata mm. Panasonicin, Mitsubishin, Toshiban, Green, Niben, Fujitsun, Midean, LG:n, Daikinin ja monia muita merkkejä.

TARJOUS! Tilaa ilmalämpöpumpun huolto alk. vain 299€.  Tilaa huolto täältä!

Tilaa huolto nopeasti soittamalla meille numeroon 029 170 2888 ja autamme sinua ratkaisemaan ongelmat ilmalämpöpumpussasi.

Maksutavat ja rahoitus
Verkkokaupasta tilattaessa

 • Verkkopankin tunnuksin, maksujen välittäjänä toimii Paytrail
 • Korttimaksut: Mastercard, Visa, Visa Electron, maksujen välittäjänä toimii Paytrail
 • Postiennakko
 • Etumaksu
 • Lasku
 • OP-lasku
 • Jousto-osamaksu tai lasku, maksujen välittäjänä toimii Paytrail

Noutovarastolta ostaessa

 • Käteinen
 • Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja pankkikortit

KYSY LISÄÄ 029 170 2888 tai info@ekoclim.com 

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

veroohjeet

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.

Saattaat kiinostua myös näistä

Yhteystiedot

Osoite

Pirkonkatu 10, 15500 Lahti

Y-Tunnus

3276952-7

Sähköpostiosoite

info@ekoclim.com

Puhelinnumero

029 170 2888

Ota Yhteyttä

PYYDÄ MAKSUTON KARTOITUS

Lvi-työt, putkityöt, sähkötyöt ja kylmäasennukset on syytä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Olet sitten hankkimassa uutta tai korjaamassa vanhaa on EKOCLIM oikea valinta.

Nopeaa ja helppoa!

 • tilaa ilmainen kartoitus alla olevalla lomakkeella
 • täytätte esitiedot
 • myyntimme on yhteydessä
 • saatte eritellyn tarjouksen

Kun kaikki on selvää, aloitamme työt​!