Ilmalämpöpumppu Toshiba Haori Nordic Design 35

haori

Jaa

Ilmalämpöpumppu Toshiba Haori Nordic Design 35 on huippuluokan ratkaisu energiatehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lämmitykseen talvella sekä jäähdytykseen kesällä, erityisesti kylmissä ilmastoissa. Tämä malli on suunniteltu toimimaan luotettavasti jopa -30°C lämpötiloissa, joten se on täydellinen valinta pohjoisiin olosuhteisiin. Toshiba Haori Nordic Design 35 yhdistää innovatiivisuuden ja tehokkuuden eleganttiin muotoiluun, joka sulautuu tyylikkäästi erilaisiin sisustustyyleihin. Laitteen verhoilun voi kustomoida valitsemalla siihen sopivan kankaan, ja tehdasväreinä ovat moderni vaalean- tai tummanharmaa. Tämä mahdollistaa laitteen saumattoman integroinnin mihin tahansa tilaan, varmistaen samalla tehokkaan ja luotettavan toiminnan. Noudattamalla valmistajan ohjeita varmistat laitteen turvallisen ja pitkäikäisen käytön.

1950,00  sis alv 24%

Jaa

Toshiba Haori - ilmalämpöpumppu tuotesarja


Ilmalämpöpumppu Toshiba Haori Nordic Design 35 Paras Ilmalämpöpumppu - Ekoclim - Etelä-Suomi - Lahti 2024

Palkittu ilmalämpöpumppu

Toshiba Haori ilmalämpöpumppu voitti iF Design Awardin rakennustekniikan sarjassa vuonna 2021. Kyseessä on erittäin arvostettu palkinto, joka myönnetään huippuluokan muotoilulle useilla eri aloilla. Toshiban uudenlainen tapa lähestyä kodin sisustusta yllätti arvostelijat omalla innovatiivisella ja tyylikkäällä, mutta toisaalta yksinkertaisella ratkaisulla. Haori on suunniteltu muuttamaan ilmastointilaitteen käsitys huoneen sisustukseen sulautuvaksi elementiksi. Toshiba Haori DESIGN -ilmalämpöpumppu on päällystetty verhoilukankaalla, jota voi helposti vaihtaa eri värivaihtoehtojen välillä niin että se sopisi juuri sinun kotisi sisustukseen.

Ilmalämpöpumppu Toshiba Haori Nordic Design 35 Paras Ilmalämpöpumppu - Ekoclim - Etelä-Suomi - Lahti 2024

Ulkonäkö sisustukseen sopivaksi

HAORI ilmalämpöpumpun linjakas muotoilu on itsessään esteettinen ja integroidu kauniisti huoneen ympäristöön. Laitteen kangasverhoilu on helppo vaihtaa eri sävyjen välillä, jolloin se sopii täydellisesti sisustukseesi. Voit valita haluamasi kankaan esimerkiksi Toshiban yhteistyökumppanin Ompelimo Tuplatikki Oy:n valikoimasta tai lähettää oman kankaasi ommeltavaksi Tuplatikkiin. Sisustuksestaan tarkkojen kotoilijoiden iloksi Toshiba on antanut kankaan kaavan ilmalämpöpumpun verhoilun ompeluun, joten voit tehdä sen myös itse. HAORI-ilmalämpöpumpun verhoilua on helppo muokata sopivaksi sisustukseen. Laitteen toimitusvärit ovat moderni vaalean- tai tummanharmaa.Ilmalämpöpumppu Toshiba Haori Nordic Design 35 Paras Ilmalämpöpumppu - Ekoclim - Etelä-Suomi - Lahti 2024

Toshiban lippulaiva Haori on täynnä huippuominaisuuksia

Haori ilmalämpöpumppu on suunniteltu tarjoamaan huippuominaisuuksia, jotka tekevät siitä yhden markkinoiden parhaista tuotteista. Laite tarjoaa korkean suorituskyvyn, energiatehokkuuden ja sisältää useita energiansäästötoimintoja, jotka auttavat säästämään rahaa ja vähentämään energiankulutusta.

Tässä vain muutama ominaisuus pitkästä listasta:

Tulisijan lämpö tehokkaimmin hyödyksi – ainoana markkinoilla!

Toshiba Premium+ -ilmalämpöpumpuilla on ainutlaatuinen takkatoiminto, joka jakaa tulisijan lämmön tasaisesti kotisi eri huoneisiin. Tämä on markkinoilla ainoa lämpöpumppu, joka tarjoaa tällaisen ominaisuuden. Kun takkatoiminto on käytössä, sisäyksikkö puhaltaa jatkuvasti ilmaa halutulla nopeudella, vaikka lämpöpumpun ulkoyksikön kompressori olisi pois päältä. Tämä takaa sen, että tulisijan tuottama lämpö hyödynnetään mahdollisimman tehokkaasti ja tasaisesti eri puolilla kotia. Takkatoiminnon voit käynnistää helposti kaukosäätimellä.

Älykäs ilmanohjaus juuri oikeaan suuntaan

Toshiba Haori-ilmalämpöpumpussa on älykäs ilmanohjaustoiminto, jonka avulla voit suunnata ilmavirran juuri haluamaasi suuntaan. Ilmanohjaimessa on kuusi yksilöllisesti valittavaa asentoa, joiden avulla voit saada mukavan, vedottoman ja tasaisen lämpötilan jokaiseen huoneeseen. Tämä älykäs ilmanohjaus takaa sen, että ilma jakautuu tasaisesti ja miellyttävästi jokaisessa huoneessa, mikä tekee lämpöpumpun käytöstä erityisen mukavaa ja käyttäjäystävällistä.

Vapaus ärsyttävästä melusta Toshiba Haori-ilmalämpöpumpun kanssa

Toshiba Haori-ilmalämpöpumput ovat myös erittäin hiljaisia käytössä, joten ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Lämpöpumput on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita, joten ne ovat hiljaisia sekä kylminä että lämpiminä kausina.

Kaiken kaikkiaan Toshiba Haori-ilmalämpöpumput ovat erittäin laadukkaita ja suorituskykyisiä lämpöpumppuja, jotka tarjoavat erinomaista energiatehokkuutta, helppokäyttöisyyttä ja laaja valikko huippuominaisuuksista.

Raikasta ja puhdasta sisäilmaa

Toshiba Haori -ilmalämpöpumppu huolehtii myös sisäilman laadusta tyylikkäästi ja innovatiivisesti. Laite sisältää useita toimintoja, jotka auttavat puhdistamaan ja neutraloimaan saastehiukkasia. Toshiba Haorin plasmaionisaattori suodattaa ja neutraloi saastehiukkaset ilmasta, ja laitteen Ultra Pure -suodatin suodattaa jopa 94% PM 2,5 -luokan hiukkasista. Lisäksi ilmalämpöpumpun puhdistustoiminto voidaan käynnistää ja sammuttaa milloin tahansa kaukosäätimellä. Huoneilman raikkauden ylläpitämiseksi laitteen erikoispinnoitettu lämmönvaihdin hylkii tehokkaasti epäpuhtauksia. On tärkeää huolehtia sisäilman laadusta, ja Toshiba Haori ilmalämpöpumppu tarjoaa monipuolisia ja helppokäyttöisiä toimintoja tähän tarkoitukseen.

Toshiba Hoari - ilmalämpöpumppu tuotevideot

TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Jos olet epävarma siitä, mikä ilmalämpöpumppu sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi, voit aina ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan lämpöpumpun ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi liittyen myymimme ilmalämpöpumppuihin ja niiden asennukseen.

Me Ekoclimillä pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme ja auttamaan heitä tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.

Meidän verkkokaupassamme on saatavilla myös muita Toshiba ilmalämpöpumppujen tuotesarjoja, joita voit harkita.

Toshiba Shorai EdgeToshiba SeiyaToshiba PremiumToshiba Polar – Toshiba HaoriToshiba Aurora

Tilaa ilmainen kartoitus!
Ilmaisella kartoituksella EKOCLIM ilmalämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

Ilmalämpöpumppu on erittäin energiatehokas ja edullinen lämmitysmuoto. Sen avulla voit säästää huomattavia määriä energiaa ja rahaa verrattuna esimerkiksi sähkö- tai öljylämmitykseen.
Ilmalämpöpumppu ottaa lämpöenergiaa ulkoilmasta ja siirtää sen sisätiloihin, joten se ei tarvitse paljoa sähköä toimiakseen. Ilmalämpöpumpun avulla voidaan VTT:n tutkimusten mukaan kattaa jopa 40-60 % pientalon tilojen lämmityksestä.

Lisäksi ilmalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti myös kuumenevien kesien viilennykseen. Tämä tekee ilmalämpöpumpusta mainion lämmitys- tai viilennysratkaisun erilaisiin kohteisiin, kuten pientaloihin, kerrostaloihin, omakotitaloihin, mökkeihin, varastoihin, liiketiloihin ja toimistoihin. Ilmalämpöpumput ovat myös hyvin hiljaisia, eikä niiden päällä olo yleensä häiritse sisätiloissa oleskelua.  Ilmalämpöpumppuja on saatavilla eri kokoisina ja tehoisina, joten on tärkeää valita oikean kokoinen laite asennuskohteen mukaan. Meiltä löydät kaikki johtavat merkit kuten TOSHIBA, DAIKIN ja MIDEA. Tässä kohtaa Ekoclimin asiantuntijat  auttavat löytämään sopivan laitteen ja ratkaisun. Meillä on vuosien kokemus erilaisten kiinteistöjen lämmitys- ja viilennysratkaisuista, ja asennamme myös taloyhtiöpaketteja useille kohteille.

Kysy lisää ilmalämpöpumuistamme 029 170 2888 tai info@ekoclim.com

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMAVESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Jos ilmalämpöpumppusi ei toimi oikein, se voi aiheuttaa suuria ongelmia kodin lämmityksessä ja viilennyksessä. Yleisimmät ongelmat ovat, kun ilmalämpöpumppu ei lämmitä, ei viilennä, aiheuttaa ylimääräistä melua, vuotaa vettä lattialle tai näyttö on pimeänä.

EKOCLIM LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

Asiantuntevat teknikkomme osaavat huoltaa ja korjata mm. Panasonicin, Mitsubishin, Toshiban, Green, Niben, Fujitsun, Midean, LG:n, Daikinin ja monia muita merkkejä.

TARJOUS! Tilaa ilmalämpöpumpun huolto alk. vain 299€.  Tilaa huolto täältä!

Tilaa huolto nopeasti soittamalla meille numeroon 029 170 2888 ja autamme sinua ratkaisemaan ongelmat ilmalämpöpumpussasi.

Maksutavat ja rahoitus
Verkkokaupasta tilattaessa

 • Verkkopankin tunnuksin, maksujen välittäjänä toimii Paytrail
 • Korttimaksut: Mastercard, Visa, Visa Electron, maksujen välittäjänä toimii Paytrail
 • Postiennakko
 • Etumaksu
 • Lasku
 • OP-lasku
 • Jousto-osamaksu tai lasku, maksujen välittäjänä toimii Paytrail

Noutovarastolta ostaessa

 • Käteinen
 • Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja pankkikortit

KYSY LISÄÄ 029 170 2888 tai info@ekoclim.com 

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai
tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!
Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 
Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.
Asennuspaikka

kerrostalo, omakotitalo, paritalo, mökki, varasto, autotalli, rivitalo, liiketila

Energialuokka

A+++

Kategoria

Ilmalämpöpumput

Käyttö

Lämmitys ja viilennys

Kylmäaine

Ympäristöystävällinen R32

Lämmitysteho min/max

1.0 kW / 7.6 kW

Merkki

Toshiba

SCOP

5,1

SEER

7,5

Sisäyksikön toiminta-lämpötila

Sisäyksikkö äänitaso min/max

19 dB(A) … 43 dB(A)

Sisäyksikön mitat (K*L*S, mm)

300 x 987 x 210

Suositusneliöt max

120

Suositusneliöt min

10

Ulkoyksikön toiminta-lämpötila

Ulkoyksikkö äänitaso

48 dB(A)

Viilennysteho: min/max

1.2 kW / 4.5 kW

WiFi

Kyllä

Ilmalämpöpumpun oikeanlaisella asennuksella ja sijoittamisella varmistat sen tehokkaan toiminnan ja maksimaalisen energiansäästön.
Asennuksen hoitaminen vaatii erityisosaamista joten Ekoclimin ammattilaisasentajien käyttö varmistaa tehokkaan ja käyttömukavan asennuksen, joka huomioi kaikki tarvittavat tekijät.

Meillä Ekoclimilla kaikki asentajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia, joilla on kaikki tarvittavat Tukesin hyväksymät pätevyystodistukset kylmä- ja sähköliikeasennuksille.

Asennustyö sisältää kaiken tarvittavan, kuten sisäyksikön asennuksen seinälle, kylmäaineputket, sähkötyöt, kondenssivesiputken, asennuskotelon ja seinäkannakkeen.

Lisäksi teemme ilmaisen kartoituksen ennen asennusta.

Meillä on laaja valikoima merkkejä, kuten MideaToshiba ja Daikin joita voimme asentaa sinulle.

Tarjoamme laadukkaan ilmalämpöpumppujen asennuspalvelun alkaen 600 €.

Asennusalueemme
Ilmalämpöpumppujen ja ilmanvaihtokoneiden asennus – ja huoltoalueet
Etelä-suomi ja Päijät-hämeen alue

Jos haluat varmistaa tehokkaan ja siistin asennuksen, ota yhteyttä meihin.

Toimitusehdot (koskee vain laitetoimitustilauksia)

Toimitus voidaan järjestää joko asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen tai noutona lähimmästä myymälästämme. Huomioithan, että lämpöpumppujen asennus edellyttää TUKESin hyväksymän asentajan tai asennusliikkeen käyttöä. Toimitusta sovittaessa tulee ilmoittaa asentajan tai asennusliikkeen tiedot.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa tilauksesi kokonaisuudessaan tai osittain 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta Suomen kuluttajansuojalain mukaisesti, kun tilaus on tehty koti- tai etämyynnin kautta. Palautusoikeus koskee ainoastaan alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Ilmoita palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen info@ekoclim.com, niin lähetämme sinulle tarkemmat palautusohjeet. Palautusosoitteemme on Ekoclim Oy, Pirkonkatu 10, 15500 Lahti.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita 14 vuorokauden tarkistusajan jälkeen, ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numeroon 029 170 2888 tai sähköpostitse osoitteeseen info@ekoclim.com.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Yhteystiedot

Osoite

Pirkonkatu 10, 15500 Lahti

Y-Tunnus

3276952-7

Sähköpostiosoite

info@ekoclim.com

Puhelinnumero

029 170 2888

Ota Yhteyttä

OSTA PARAS ILMALÄMPÖPUMPPU

Hyvä ilmalämpöpumppu on paras investointi lyhyen takaisinmaksuaikansa vuoksi. Meiltä voit ostaa edulliseen hintaan johtavien tuotemerkkien mallit.
Tarjoamme asiakkaillemme vain parasta laatua.

PYYDÄ MAKSUTON KARTOITUS

Lvi-työt, putkityöt, sähkötyöt ja kylmäasennukset on syytä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Olet sitten hankkimassa uutta tai korjaamassa vanhaa on EKOCLIM oikea valinta.

Nopeaa ja helppoa!

 • tilaa ilmainen kartoitus alla olevalla lomakkeella
 • täytätte esitiedot
 • myyntimme on yhteydessä
 • saatte eritellyn tarjouksen

Kun kaikki on selvää, aloitamme työt​!