Midea BreezeleSS + – Ilmalämpöpumput

by paras-ilmalampopumppu.fi
Midea BreezeleSS ilmalompopumppu ekoclim

Midea BreezeleSS+ ilmalämpöpumppu tuotesarja

Miksi Midea:

Midea ilmalämpöpumput ovat erittäin suosittuja kodin lämmitysjärjestelminä ympäri maailman, ja ne ovat hyvä valinta myös Suomessa.

Midea on kansainvälinen kodinkoneiden valmistaja, joka on kasvanut maailman suurimmaksi kodinkoneiden valmistajaksi. Yksi Midean ilmalämpöpumppujen tärkeimmistä eduista on niiden energiatehokkuus. Ne ovat suunniteltu toimimaan kylmässä ilmastossa, joten ne sopivat erinomaisesti Suomen olosuhteisiin, joissa talvet voivat olla hyvinkin kylmiä.

Lisäksi Midea on tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja korkeasta suorituskyvystään. Midea ilmalämpöpumput ovat yleensä helppoja asentaa ja käyttää sekä yhteensopivia monenlaisten sisätilojen kanssa. Kaiken kaikkiaan Midea ilmalämpöpumput ovat energiatehokkaita ja luotettavia vaihtoehtoja kodin lämmitykseen Suomessa, jotka kestäviä vuodesta toiseen kovankin käyttöön.

Midea BreezeleSS+ ilmalämpöpumppu tuotesarja:

Midea ilmalämpöpumppusarja BreezeleSS+ sisältää monia innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä Midean lippulaivan. BreezeleSS+ -sarjan ilmalämpöpumput ovat suunniteltu erityisesti tarjoamaan mahdollisimman hiljaisen ja miellyttävän käyttökokemuksen. BreezeleSS+ -mallit ovat varustettu useilla innovatiivisilla teknologioilla, jotka mahdollistavat äänettömän ja tehokkaan toiminnan. BreezeleSS+ -ilmalämpöpumput hyödyntävät Midean kehittämää DC Inverter -tekniikkaa, joka mahdollistaa tarkan ja nopean lämpötilan säädön ilman turhaa energiankulutusta. Pumput ovat myös varustettu älykkäällä ilmanjakojärjestelmällä, joka tasaa ilmavirtauksia ja vähentää puhallusääniä.

Lisäksi BreezeleSS+ -mallit sisältävät useita muita ominaisuuksia, kuten WiFi-ohjauksen, ilmanpuhdistustoiminnon, energiatehokkuusluokan A+++ ja modernin muotoilun. BreezeleSS+ -ilmalämpöpumput ovat saatavilla eri kokoisina ja tehoina, joten sopivan vaihtoehdon löytäminen erilaisiin käyttötarpeisiin on helppoa.

BreezeleSS+ -ilmalämpöpumput ovat saaneet positiivista palautetta käyttäjiltä niiden hiljaisuuden, tehokkuuden ja helppokäyttöisyyden vuoksi. Tämä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon esimerkiksi makuuhuoneisiin tai muihin tiloihin, joissa hiljaisuus on tärkeää.

Mallit, jotka ovat esillä meidän verkkokaupassamme ovat testattuja -25°C pakkasilla ja niiden energiatehokkuus ja kyky lämmittää tehokkaasti säilyivät jopa silloin.

 • Testattu -25°C pakkasessa
 • Energiatehokkuus A+++
 • Tiloihin 70-90 m²
 • SEER (jäähdytys): 8,5
 • SCOP (lämmitys): 4,6
 • Kylmäaine R32

TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Jos olet epävarma siitä, mikä ilmalämpöpumppu sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi, voit aina ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan lämpöpumpun ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi liittyen myymimme ilmalämpöpumppuihin ja niiden asennukseen.

Me Ekoclimillä pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme ja auttamaan heitä tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.

Meidän verkkokaupassamme on saatavilla myös muita Midea ilmalämpöpumppujen tuotesarjoja, joita voit harkita.
Midea Xtreme SaveMidea Blanc Midea Xtreme HeatMidea Oasis Plus

Midea BreezeleSS+- ilmalämpöpumpun
huippuominaisuudet

Midean BreezeleSS+ -tuotesarjassa on useita innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erityisen ja erottavat sen muista ilmalämpöpumppuista. Seuraavat seitsemän huippuominaisuutta ovat tyypillisiä juuri BreezeleSS+ -tuotesarjalle:

1. Älykäs ilmanjakojärjestelmä

BreezeleSS+ -ilmalämpöpumpuissa on älykäs ilmanjakojärjestelmä, joka jakaa ilman tasaisesti ympäri huonetta. Tämä vähentää ilmavirtauksen epätasaisuutta ja melua.

2. Älykäs kauko-ohjaus

BreezeleSS+ -ilmalämpöpumput on mahdollista ohjata kätevästi älypuhelimella tai tabletilla, sillä ne ovat yhteensopivia WiFi-verkon kanssa. Kauko-ohjauksella voit säätää lämpötilaa ja muita toimintoja mistä tahansa.

3. Vakiojännitteen stabilointi

BreezeleSS+ -ilmalämpöpumpuissa on vakiojännitteen stabilointi, joka suojaa pumppua ylijännitteen vaikutuksilta ja varmistaa sen pitkän käyttöiän.

4. Kaksoiskompressori

BreezeleSS+ -ilmalämpöpumpuissa on kaksoiskompressori, joka mahdollistaa nopean lämpötilan säädön ja energiatehokkaan toiminnan.

5. Kulta-pinnoitetut sisäyksikön lämmönvaihtimet

BreezeleSS+ -ilmalämpöpumpuissa on kulta-pinnoitetut sisäyksikön lämmönvaihtimet, jotka parantavat lämmönvaihtimen tehokkuutta ja vähentävät huollon tarvetta.

6. Ilmanpuhdistustoiminto

BreezeleSS+ -ilmalämpöpumpuissa on ilmanpuhdistustoiminto, joka poistaa haitalliset hiukkaset ja epäpuhtaudet huoneilmasta, mikä parantaa ilmanlaatua.

7. Älykäs sulatusjärjestelmä

BreezeleSS+ -ilmalämpöpumpuissa on älykäs sulatusjärjestelmä, joka estää ulkoyksikön jäätymistä ja parantaa sen toiminnan talvella.

Midea BreezeleSS+ ilmalämpöpumppu tuotesarja tuotevideot

Tilaa ilmainen kartoitus!
Ilmaisella kartoituksella EKOCLIM ilmalämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

Ilmalämpöpumppu on erittäin energiatehokas ja edullinen lämmitysmuoto. Sen avulla voit säästää huomattavia määriä energiaa ja rahaa verrattuna esimerkiksi sähkö- tai öljylämmitykseen.
Ilmalämpöpumppu ottaa lämpöenergiaa ulkoilmasta ja siirtää sen sisätiloihin, joten se ei tarvitse paljoa sähköä toimiakseen. Ilmalämpöpumpun avulla voidaan VTT:n tutkimusten mukaan kattaa jopa 40-60 % pientalon tilojen lämmityksestä.

Lisäksi ilmalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti myös kuumenevien kesien viilennykseen. Tämä tekee ilmalämpöpumpusta mainion lämmitys- tai viilennysratkaisun erilaisiin kohteisiin, kuten pientaloihin, kerrostaloihin, omakotitaloihin, mökkeihin, varastoihin, liiketiloihin ja toimistoihin. Ilmalämpöpumput ovat myös hyvin hiljaisia, eikä niiden päällä olo yleensä häiritse sisätiloissa oleskelua.  Ilmalämpöpumppuja on saatavilla eri kokoisina ja tehoisina, joten on tärkeää valita oikean kokoinen laite asennuskohteen mukaan. Meiltä löydät kaikki johtavat merkit kuten TOSHIBA, DAIKIN ja MIDEA. Tässä kohtaa Ekoclimin asiantuntijat  auttavat löytämään sopivan laitteen ja ratkaisun. Meillä on vuosien kokemus erilaisten kiinteistöjen lämmitys- ja viilennysratkaisuista, ja asennamme myös taloyhtiöpaketteja useille kohteille.

Kysy lisää ilmalämpöpumuistamme 029 170 2888 tai info@ekoclim.com

ASENNUSALUEEMME

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS – JA HUOLTOALUEET

ETELÄ-SUOMI ja PÄIJÄT-HÄMEEN ALUE

Ilmalämpöpumpun oikeanlaisella asennuksella ja sijoittamisella varmistat sen tehokkaan toiminnan ja maksimaalisen energiansäästön.
Asennuksen hoitaminen vaatii erityisosaamista joten Ekoclimin ammattilaisasentajien käyttö varmistaa tehokkaan ja käyttömukavan asennuksen, joka huomioi kaikki tarvittavat tekijät.

Meillä Ekoclimilla kaikki asentajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia, joilla on kaikki tarvittavat Tukesin hyväksymät pätevyystodistukset kylmä- ja sähköliikeasennuksille.

Asennustyö sisältää kaiken tarvittavan, kuten sisäyksikön asennuksen seinälle, kylmäaineputket, sähkötyöt, kondenssivesiputken, asennuskotelon ja seinäkannakkeen.

Lisäksi teemme ilmaisen kartoituksen ennen asennusta.

Meillä on laaja valikoima merkkejä, kuten MideaToshiba ja Daikin joita voimme asentaa sinulle.

Tarjoamme laadukkaan ilmalämpöpumppujen asennuspalvelun alkaen 600 €.

Jos haluat varmistaa tehokkaan ja siistin asennuksen, ota yhteyttä meihin.

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMAVESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Jos ilmalämpöpumppusi ei toimi oikein, se voi aiheuttaa suuria ongelmia kodin lämmityksessä ja viilennyksessä. Yleisimmät ongelmat ovat, kun ilmalämpöpumppu ei lämmitä, ei viilennä, aiheuttaa ylimääräistä melua, vuotaa vettä lattialle tai näyttö on pimeänä.

EKOCLIM LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

Asiantuntevat teknikkomme osaavat huoltaa ja korjata mm. Panasonicin, Mitsubishin, Toshiban, Green, Niben, Fujitsun, Midean, LG:n, Daikinin ja monia muita merkkejä.

TARJOUS! Tilaa ilmalämpöpumpun huolto alk. vain 299€.  Tilaa huolto täältä!

Tilaa huolto nopeasti soittamalla meille numeroon 029 170 2888 ja autamme sinua ratkaisemaan ongelmat ilmalämpöpumpussasi.

Maksutavat ja rahoitus
Verkkokaupasta tilattaessa

 • Verkkopankin tunnuksin, maksujen välittäjänä toimii Paytrail
 • Korttimaksut: Mastercard, Visa, Visa Electron, maksujen välittäjänä toimii Paytrail
 • Postiennakko
 • Etumaksu
 • Lasku
 • OP-lasku
 • Jousto-osamaksu tai lasku, maksujen välittäjänä toimii Paytrail

Noutovarastolta ostaessa

 • Käteinen
 • Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja pankkikortit

KYSY LISÄÄ 029 170 2888 tai info@ekoclim.com 

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

veroohjeet

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.

Saattaat kiinostua myös näistä

Yhteystiedot

Osoite

Pirkonkatu 10, 15500 Lahti

Y-Tunnus

3276952-7

Sähköpostiosoite

info@ekoclim.com

Puhelinnumero

029 170 2888

Ota Yhteyttä

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

PYYDÄ MAKSUTON KARTOITUS

Lvi-työt, putkityöt, sähkötyöt ja kylmäasennukset on syytä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Olet sitten hankkimassa uutta tai korjaamassa vanhaa on EKOCLIM oikea valinta.

Nopeaa ja helppoa!

 • tilaa ilmainen kartoitus alla olevalla lomakkeella
 • täytätte esitiedot
 • myyntimme on yhteydessä
 • saatte eritellyn tarjouksen

Kun kaikki on selvää, aloitamme työt​!