Midea Xtreme Heat Ilmalämpöpumput

by paras-ilmalampopumppu.fi
valmis

Midea Xtreme Heat ilmalämpöpumppu tuotesarja

Miksi Midea:

Midea ilmalämpöpumput ovat erittäin suosittuja kodin lämmitysjärjestelminä ympäri maailman, ja ne ovat hyvä valinta myös Suomessa.

Midea on kansainvälinen kodinkoneiden valmistaja, joka on kasvanut maailman suurimmaksi kodinkoneiden valmistajaksi. Yksi Midean ilmalämpöpumppujen tärkeimmistä eduista on niiden energiatehokkuus. Ne ovat suunniteltu toimimaan kylmässä ilmastossa, joten ne sopivat erinomaisesti Suomen olosuhteisiin, joissa talvet voivat olla hyvinkin kylmiä.

Lisäksi Midea on tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja korkeasta suorituskyvystään. Midea ilmalämpöpumput ovat yleensä helppoja asentaa ja käyttää sekä yhteensopivia monenlaisten sisätilojen kanssa. Kaiken kaikkiaan Midea ilmalämpöpumput ovat energiatehokkaita ja luotettavia vaihtoehtoja kodin lämmitykseen Suomessa, jotka kestäviä vuodesta toiseen kovankin käyttöön.

Midea Xtreme Heat ilmalämpöpumppu tuotesarja:

Midea Xtreme Heat on Midean ilmalämpöpumppujen tuotesarja, joka on suunniteltu erityisesti kylmiin olosuhteisiin. Tuotesarjaan kuuluu useita malleja, jotka tarjoavat korkeaa lämmitystehoa jopa kovillakin pakkasilla. Xtreme Heat -sarjan ilmalämpöpumput ovat energiatehokkaita ja voivat auttaa säästämään energia- ja lämmityskustannuksissa.

Mallit, jotka ovat esillä meidän verkkokaupassa ovat testattuja -32°C pakkasilla ja niiden energiatehokkuus sekä kyky lämmittää tehokkaasti säilyivät jopa niinkin ankarissa olosuhteissa.

Midea Heat tuotesarjassa on käytetty teknologioita, jotka parantavat ilmalämpöpumpun käyttömukavuutta kylmissä olosuhteissa.

 1. Insta-lämmitin on lämmityshihnakompressorin ympärillä, esilämmittää invertterin käynnistyksen yhteydessä ja valmistaa kompressorin nopeaa lämmitystä. Tämä lisääntynyt lämmönvaihtoalue parantaa lämmönsiirron tehokkuutta ja mahdollistaa nopeamman huoneen lämmityksen.
 2. Inverter QuattroTM:n High Frequency Racer teknologia varmistaa, että kompressori saavuttaa heti ilmalämpöpumpun käynnistyksen jälkeen maksimitehon. Tämä nopeuttaa huoneen lämmittämistä tehokkaasti myös pidempien käyttökatkojen jälkeen.
 3. Base Pan Heater on ulkoyksikön sisäpohjalla oleva lisälämmitin, joka sulattaa nopeasti jäät ja lumen ulkoyksikön sisältä sekä ulkopuolelta. Tämä auttaa tuottamaan tasaista lämpöä ja suojaa osia lialliselta kosteudelta.
 4. Midean PrimeGuard™ on huomattavasti kestävämpi hapettumista ja korroosiota vastaan kuin tavalliset lauhduttimien rivat. Tämä tarkoittaa sitä, että ilmalämpöpumppusi suorituskyky on vakaa ja kestävä pitkällä aikavälillä. PrimeGuard™ voi myös tehokkaasti estää bakteerien kasvun ja öljytahrojen tarttumisen, ja se kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita.

Nämä kaikki ainutlaatuiset teknologiat tekevät Midea Xtreme Heat ilmalämpöpumpusta erittäin kestävän ja luotettavan valinnan Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin.

 • Testattu -32 °C pakkasessa
 • Energiatehokkuus A+++
 • Tiloihin 50-180 m²
 • SEER (jäähdytys): 8,5
 • SCOP (lämmitys): 4,6
 • Kylmäaine R32

TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Jos olet epävarma siitä, mikä ilmalämpöpumppu sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi, voit aina ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan lämpöpumpun ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi liittyen myymimme ilmalämpöpumppuihin ja niiden asennukseen.

Me Ekoclimillä pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme ja auttamaan heitä tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.

Meidän verkkokaupassamme on saatavilla myös muita Midea ilmalämpöpumppujen tuotesarjoja, joita voit harkita.
Midea Xtreme SaveMidea Blanc Midea BreezeleSS+Midea Oasis Plus

Midea Xtreme Heat- ilmalämpöpumpun
huippuominaisuudet

1. Energiaa säästävä E-Max-tila

Ilmastointisi voi pitää sinut viileänä 8 tunnin yöllä jopa 1 kWh:n energiankulutuksella, mikä säästää 71 % sähkökustannuksista.

2. Tarkka ohjausalgoritmi

Uuden sukupolven prosessori auttaa invertterikompressoria toimimaan tehokkaammin säästäen energiaa ja pidentämällä samalla sen elinikää.

3. Tehokkaat puhallinsiivet ja ilmakanavat

Midean uusi puhallinsiipien ja ilmakanavien rakenne vähentää energiankulutusta ja mahdollistaa saman ilmamäärän tuottamisen 30% pienemmällä sähkönkulutuksella.

4. Gear-Shift

Midea-invertterit tarjoavat automaattisen tilan lisäksi kolme manuaalista käyttötehovaihtoehtoa: 50%, 75% ja 100%.

5. Flash-toiminto ja 3D-ilmavirtaustekniikka.

Media-ilmalämpöpumppu pystyy nopeasti nostamaan tai laskemaan lämpötilaa huoneessa jopa 30 sekunnissa.

6. Inverter Quattron™

Uuden sukupolven mikrosirun tarkan ohjauksen ansiosta Midean ilmalämpöpumppu voi helposti ylläpitää haluttua lämpötilaa muuttamalla kompressorin nopeutta automaattisesti, mikä pitää olosi mukavana tasaisen lämpötilan ollessa + 0,5 °C.

7. Ilmaa puhdistavaa kaksoissuodatus

Kaksoissuodatus -järjestelmä käyttää kahta vaihetta epäpuhtauksien (pöly, eläinten karvat, punkit ja muut pieneliöt, sienet, siitepölyt, bakteerit, pakokaasut, savu) poistamiseksi, joten saat raitista ja puhdasta huoneilmaa.

Midea Xtreme Heat ilmalämpöpumppu tuotesarjan tuotevideot

Tilaa ilmainen kartoitus!
Ilmaisella kartoituksella EKOCLIM ilmalämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

Ilmalämpöpumppu on erittäin energiatehokas ja edullinen lämmitysmuoto. Sen avulla voit säästää huomattavia määriä energiaa ja rahaa verrattuna esimerkiksi sähkö- tai öljylämmitykseen.
Ilmalämpöpumppu ottaa lämpöenergiaa ulkoilmasta ja siirtää sen sisätiloihin, joten se ei tarvitse paljoa sähköä toimiakseen. Ilmalämpöpumpun avulla voidaan VTT:n tutkimusten mukaan kattaa jopa 40-60 % pientalon tilojen lämmityksestä.

Lisäksi ilmalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti myös kuumenevien kesien viilennykseen. Tämä tekee ilmalämpöpumpusta mainion lämmitys- tai viilennysratkaisun erilaisiin kohteisiin, kuten pientaloihin, kerrostaloihin, omakotitaloihin, mökkeihin, varastoihin, liiketiloihin ja toimistoihin. Ilmalämpöpumput ovat myös hyvin hiljaisia, eikä niiden päällä olo yleensä häiritse sisätiloissa oleskelua.  Ilmalämpöpumppuja on saatavilla eri kokoisina ja tehoisina, joten on tärkeää valita oikean kokoinen laite asennuskohteen mukaan. Meiltä löydät kaikki johtavat merkit kuten TOSHIBA, DAIKIN ja MIDEA. Tässä kohtaa Ekoclimin asiantuntijat  auttavat löytämään sopivan laitteen ja ratkaisun. Meillä on vuosien kokemus erilaisten kiinteistöjen lämmitys- ja viilennysratkaisuista, ja asennamme myös taloyhtiöpaketteja useille kohteille.

Kysy lisää ilmalämpöpumuistamme 029 170 2888 tai info@ekoclim.com

ASENNUSALUEEMME

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS – JA HUOLTOALUEET

ETELÄ-SUOMI ja PÄIJÄT-HÄMEEN ALUE

Ilmalämpöpumpun oikeanlaisella asennuksella ja sijoittamisella varmistat sen tehokkaan toiminnan ja maksimaalisen energiansäästön.
Asennuksen hoitaminen vaatii erityisosaamista joten Ekoclimin ammattilaisasentajien käyttö varmistaa tehokkaan ja käyttömukavan asennuksen, joka huomioi kaikki tarvittavat tekijät.

Meillä Ekoclimilla kaikki asentajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia, joilla on kaikki tarvittavat Tukesin hyväksymät pätevyystodistukset kylmä- ja sähköliikeasennuksille.

Asennustyö sisältää kaiken tarvittavan, kuten sisäyksikön asennuksen seinälle, kylmäaineputket, sähkötyöt, kondenssivesiputken, asennuskotelon ja seinäkannakkeen.

Lisäksi teemme ilmaisen kartoituksen ennen asennusta.

Meillä on laaja valikoima merkkejä, kuten MideaToshiba ja Daikin joita voimme asentaa sinulle.

Tarjoamme laadukkaan ilmalämpöpumppujen asennuspalvelun alkaen 600 €.

Jos haluat varmistaa tehokkaan ja siistin asennuksen, ota yhteyttä meihin.

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMAVESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Jos ilmalämpöpumppusi ei toimi oikein, se voi aiheuttaa suuria ongelmia kodin lämmityksessä ja viilennyksessä. Yleisimmät ongelmat ovat, kun ilmalämpöpumppu ei lämmitä, ei viilennä, aiheuttaa ylimääräistä melua, vuotaa vettä lattialle tai näyttö on pimeänä.

EKOCLIM LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

Asiantuntevat teknikkomme osaavat huoltaa ja korjata mm. Panasonicin, Mitsubishin, Toshiban, Green, Niben, Fujitsun, Midean, LG:n, Daikinin ja monia muita merkkejä.

TARJOUS! Tilaa ilmalämpöpumpun huolto alk. vain 299€.  Tilaa huolto täältä!

Tilaa huolto nopeasti soittamalla meille numeroon 029 170 2888 ja autamme sinua ratkaisemaan ongelmat ilmalämpöpumpussasi.

Maksutavat ja rahoitus
Verkkokaupasta tilattaessa

 • Verkkopankin tunnuksin, maksujen välittäjänä toimii Paytrail
 • Korttimaksut: Mastercard, Visa, Visa Electron, maksujen välittäjänä toimii Paytrail
 • Postiennakko
 • Etumaksu
 • Lasku
 • OP-lasku
 • Jousto-osamaksu tai lasku, maksujen välittäjänä toimii Paytrail

Noutovarastolta ostaessa

 • Käteinen
 • Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja pankkikortit

KYSY LISÄÄ 029 170 2888 tai info@ekoclim.com 

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

veroohjeet

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.

Saattaat kiinostua myös näistä

Yhteystiedot

Osoite

Pirkonkatu 10, 15500 Lahti

Y-Tunnus

3276952-7

Sähköpostiosoite

info@ekoclim.com

Puhelinnumero

029 170 2888

Ota Yhteyttä

PYYDÄ MAKSUTON KARTOITUS

Lvi-työt, putkityöt, sähkötyöt ja kylmäasennukset on syytä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Olet sitten hankkimassa uutta tai korjaamassa vanhaa on EKOCLIM oikea valinta.

Nopeaa ja helppoa!

 • tilaa ilmainen kartoitus alla olevalla lomakkeella
 • täytätte esitiedot
 • myyntimme on yhteydessä
 • saatte eritellyn tarjouksen

Kun kaikki on selvää, aloitamme työt​!