MIDEA M-THERMAL ARCTIC – ILMA- VESILÄMPÖPUMPUT

by paras-ilmalampopumppu.fi
Midea M Thermal Ilma Vesilampopumpu Esityskuva Ekoclim

Midea M-Thermal Arctic - ilma-vesilämpöpumppu

Midea M-Thermal ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä on integroitu ratkaisu, joka tarjoaa sekä lämmityksen että jäähdytyksen tiloihin ja käyttöveden koko vuoden ajan. Se on kompakti ratkaisu, joka voidaan asentaa kiinteistön ulkopuolelle, eikä näin ollen vie tilaa sisätiloista. Midea M-Thermal ilma-vesilämpöpumput ovat saatavilla yksivaiheisilla kapasiteeteilla 4 kW – 16 kW ja kolmivaiheisilla kapasiteeteilla 12 kW – 30 kW. M Thermal A -sarjalla on korkeampi lähtövesilämpötila alhaisissa ympäristölämpötiloissa. Vesilämpötila voi nousta jopa 60 ℃:een -15 ℃:ssa ympäristölämpötilassa, ja AHS tai IBH: n avulla veden lämpötila voi nousta jopa 65 ℃: een -25 ℃: ssa. Midea M-Thermal Arctic – Ilma- Vesilämpöpumput Paras Ilmalämpöpumppu - Ekoclim - Etelä-Suomi - Lahti 2024 Meillä on saatavilla kahdentyyppistä ilma- vesilämpöpumppu järjestelmää: Midea M-Thermal Arctic Split ja All-in-One. Ne ovat molemmat Midea M-Thermal lämpöpumppujärjestelmiä, mutta niissä on joitain eroja.Midea M-Thermal Arctic – Ilma- Vesilämpöpumput Paras Ilmalämpöpumppu - Ekoclim - Etelä-Suomi - Lahti 2024
 • Arctic Split -järjestelmässä ulko- ja sisäyksiköt ovat erikseen, kun taas All-in-One -järjestelmässä kaikki on integroitu yhteen yksikköön. Arctic Split -järjestelmässä ulkoyksikkö asennetaan kiinteistön ulkopuolelle, kun taas All-in-One -järjestelmä voidaan asentaa sekä sisätiloihin että ulkotiloihin.
 • Arctic Split -järjestelmässä voidaan käyttää useampaa sisäyksikköä, jolloin lämpöpumppu voi tarjota lämmitystä ja jäähdytystä useammassa tilassa samanaikaisesti. All-in-One -järjestelmässä on vain yksi sisäyksikkö, joka tarjoaa lämmityksen, jäähdytyksen ja käyttöveden koko kiinteistöön.
 • Arctic Split -järjestelmässä on myös mahdollista käyttää useampia ulkoyksiköitä, jolloin yksi ulkoyksikkö voi tarjota lämmitystä ja jäähdytystä useampaan sisäyksikköön. Tämä on hyödyllistä, jos kiinteistössä on useita kerroksia tai erillisiä rakennuksia. All-in-One -järjestelmässä ei ole mahdollista käyttää useampaa ulkoyksikköä.
 • Lopuksi, Arctic Split -järjestelmässä asennus voi olla hieman monimutkaisempi, koska se sisältää useamman yksikön asennuksen ja putkistojen liittämisen, kun taas All-in-One -järjestelmä on yksinkertaisempi ja nopeampi asentaa, koska se on integroitu yhteen yksikköön.
Midea on maailman suurin HVAC-tuotteiden valmistaja, ja he ovat erittäin varmoja ​​tuotteidensa luotettavuuteen, mikä näkyy heidän tarjoamassaan 10 vuoden takuussa. Midea M-Thermal ilma-vesilämpöpumppujärjestelmät ovat suunniteltu erityisesti huomioon ottaen markkinoiden tärkeimmät ominaisuudet kuten sääkompensointi, kahden alueen ohjaus, legionellan suojaus ja hiljaiset tilat. Midea M-Thermal Arctic – Ilma- Vesilämpöpumput Paras Ilmalämpöpumppu - Ekoclim - Etelä-Suomi - Lahti 2024
 • Käyttövesitilavuus 190l
 • SCOP jopa 5,21
 • A+++
 • Jopa 65 °C menovesi
 • Kylmäaine R32

TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Jos olet epävarma siitä, mikä ilmalämpöpumppu sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi, voit aina ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan lämpöpumpun ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi liittyen myymimme ilmalämpöpumppuihin ja niiden asennukseen.

Me Ekoclimillä pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme ja auttamaan heitä tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.

Midea on maailman suurin HVAC-tuotteiden valmistaja, ja he ovat erittäin luottavaisia ​​tuotteidensa luotettavuuteen, mikä näkyy heidän tarjoamassaan 10 vuoden takuussa.

Midea M-Thermal Arctic -
ilma-vesilämpöpumppun
Tärkeät ominaisuudet

 • Laaja käyttöalue – Saatavilla yksivaiheisina tehoina 4kW – 16 Kw tai kolmivaiheisina tehoina 12–30 kW.
 • Kuuma käyttövesi ja lattialämmitys – M Thermal voi tuottaa kuumaa vettä (jopa 55°C) ja lattialämmitystä, mikä parantaa huonemukavuutta.
 • Suorituskyky – A+++ ErP-energialuokitus Tehokas lämmitysteho jopa -7°C ilman lämpötilassa. Ylläpitää jatkuvan kuuman vedensyötön 55°C asti jopa -20°C:n ulkolämpötiloissa.
 • Helppo asennus ja huolto – Kaikki toiminnot saavutetaan yhdellä ulkoyksiköllä, mikä tuo merkittäviä kustannussäästöjä. Lisäksi asennus on nopeampaa ja helpompaa, koska kylmäaineputkistoa ei tarvita ja tuote on valmiiksi ladattu tehtaalla. Kaksiovinen muotoilu helpottaa pääsyä sisäisiin komponentteihin ja helpottaa huoltoa.
 • Hyvin hiljainen – Micea M Thermal -sarjan ei tarvitse enää koskaan vaivata naapureitasi, koska se on suunniteltu olemaan hiljaisempi kuin 35 db(A) äänenpainetaso kolmessa metrissä.
 • R32 Kylmäaine – Ilmaston lämpenemispotentiaalilla 675 (kaksi kolmasosaa vähemmän kuin R410a) R32 on ympäristön kannalta parempi.

Midea M-Thermal Arctic ilma-vesilämpöpumpun tuotevideot

Miksi Midea:

Midea ilmalämpöpumput ovat erittäin suosittuja kodin lämmitysjärjestelminä ympäri maailman, ja ne ovat hyvä valinta myös Suomessa.

Midea on kansainvälinen kodinkoneiden valmistaja, joka on kasvanut maailman suurimmaksi kodinkoneiden valmistajaksi. Yksi Midean ilmalämpöpumppujen tärkeimmistä eduista on niiden energiatehokkuus. Ne ovat suunniteltu toimimaan kylmässä ilmastossa, joten ne sopivat erinomaisesti Suomen olosuhteisiin, joissa talvet voivat olla hyvinkin kylmiä.

Lisäksi Midea on tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja korkeasta suorituskyvystään. Midea ilmalämpöpumput ovat yleensä helppoja asentaa ja käyttää sekä yhteensopivia monenlaisten sisätilojen kanssa. Kaiken kaikkiaan Midea ilmalämpöpumput ovat energiatehokkaita ja luotettavia vaihtoehtoja kodin lämmitykseen Suomessa, jotka kestäviä vuodesta toiseen kovankin käyttöön.

Tilaa ilmainen kartoitus!
Ilmaisella kartoituksella EKOCLIM ilmavesilämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilma-vesilämpöpumpun.

VILP-lämpöpumpun (Ilma-vesilämpöpumppujen) hankkiminen on suositeltavaa niille, jotka haluavat säästää rahaa lämmityskuluissaan. Laitteesta hyötyvät myös ne, jotka ovat kiinnostuneita ympäristöstä ja haluavat vähentää omaa hiilijalanjälkeään. Yhä useammat ihmiset ovatkin kiinnostuneita lämpöpumppujen käytöstä ympäristösyistä ja omien talousasioiden vuoksi. Lämpöpumppujen käyttö on myös helppoa ja luotettavaa, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon monille kodin omistajille.

Ilma-vesi-tyyppinen lämpöpumppu käyttää ulkoilman varastoitunutta lämpöenergiaa, joka siirretään veden avulla sisätilaan lämmöntuotantoa varten. Tämä järjestelmä tarjoaa useita etuja verrattuna maalämpöpumppuun, sillä se ei tarvitse maavaraajaa. Ilmavesilämpöpumppu on myös energiatehokkaampi kuin ilmalämpöpumppu ja edullisempi sekä tilaa säästävämpi ratkaisu kuin maalämmitys. Useimmat ilma-vesilämpöpumput säästävät jopa 65-70% lämmityskustannuksista verrattuna sähkölämmitykseen. Lämpöpumppu saa energiansa ulkoilmasta, mikä tarkoittaa, että sen tehokkuus riippuu ulkolämpötilasta. Hyvin kylminä päivinä lisälämmittäjää käytetään varmistamaan lämpimän veden saatavuus kotona. Ilma-vesilämpöpumppujen enemmistössä on käytössä kaasu sisä- ja ulkoyksikön välillä, mutta on myös veteen perustuvia ratkaisuja. Jos valitset vesivaihtoehdon, on tärkeää huomioida veden jäätymisen vaara sähkökatkoksen aikana.

Jos olet kiinnostunut sopivimman lämmitys- ja vesijärjestelmän valitsemisesta, joka on sovitettu Pohjoismaiden ilmastoon, ota meihin yhteyttä. Voimme auttaa sinua valitsemaan tehokkaan ja laadukkaan ilma-vesilämpöpumpun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi. Emme ole sidottuja mihinkään tuotemerkkiin, joten voimme suositella sinulle tuotetta, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi parhaiten.

Kysy lisää ilma-veilämpöpumuistamme 029 170 2888 tai info@ekoclim.com

ASENNUSALUEEMME

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS – JA HUOLTOALUEET

ETELÄ-SUOMI ja PÄIJÄT-HÄMEEN ALUE

Ilma-vesilämpöpumpun oikeanlaisella asennuksella ja sijoittamisella varmistat sen tehokkaan toiminnan ja maksimaalisen energiansäästön.
Asennuksen hoitaminen vaatii erityisosaamista joten Ekoclimin ammattilaisasentajien käyttö varmistaa tehokkaan ja käyttömukavan asennuksen, joka huomioi kaikki tarvittavat tekijät.

Meillä Ekoclimilla kaikki asentajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia, joilla on kaikki tarvittavat Tukesin hyväksymät pätevyystodistukset kylmä- ja sähköliikeasennuksille.

Asennustyö sisältää kaiken tarvittavan ilma-vesilämpöpumpun moiteettomaan toimintaan.

Lisäksi teemme ilmaisen kartoituksen ennen asennusta.

Meillä on valikoimassa Midea ja Daikin merkkejä joita voimme asentaa sinulle.

Tarjoamme laadukkaan ilma-vesilämpöpumppujen asennuspalvelun alkaen 2980 €. Pyydä  asennustarjous täältä.

Jos haluat varmistaa tehokkaan ja siistin asennuksen, ota yhteyttä meihin.

ONKO ILMAVESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMAVESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Jos ilmavesilämpöpumppusi ei toimi oikein, se voi aiheuttaa suuria ongelmia kodin lämmityksessä. Yleisimmät ongelmat ovat, kun ilmavesilämpöpumppu ei lämmitä, aiheuttaa ylimääräistä melua, vuotaa vettä lattialle tai näyttö on pimeänä.

EKOCLIM LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

Asiantuntevat teknikkomme osaavat huoltaa ja korjata mm. Panasonicin, Mitsubishin, Toshiban, Green, Niben, Fujitsun, Midean, LG:n, Daikinin ja monia muita merkkejä.

TARJOUS! Tilaa ilmalämpöpumpun huolto alk. vain 399€. Tilaa huolto täältä!

Tilaa huolto nopeasti soittamalla meille numeroon 029 170 2888 ja autamme sinua ratkaisemaan ongelmat ilmalämpöpumpussasi.

Maksutavat ja rahoitus
Verkkokaupasta tilattaessa

 • Verkkopankin tunnuksin, maksujen välittäjänä toimii Paytrail
 • Korttimaksut: Mastercard, Visa, Visa Electron, maksujen välittäjänä toimii Paytrail
 • Postiennakko
 • Etumaksu
 • Lasku
 • OP-lasku
 • Jousto-osamaksu tai lasku, maksujen välittäjänä toimii Paytrail

Noutovarastolta ostaessa

 • Käteinen
 • Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja pankkikortit

KYSY LISÄÄ 029 170 2888 tai info@ekoclim.com 

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Veroohjeet

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.

Saattaat kiinostua myös näistä

Yhteystiedot

Osoite

Pirkonkatu 10, 15500 Lahti

Y-Tunnus

3276952-7

Sähköpostiosoite

info@ekoclim.com

Puhelinnumero

029 170 2888

Ota Yhteyttä

PYYDÄ MAKSUTON KARTOITUS

Lvi-työt, putkityöt, sähkötyöt ja kylmäasennukset on syytä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Olet sitten hankkimassa uutta tai korjaamassa vanhaa on EKOCLIM oikea valinta.

Nopeaa ja helppoa!

 • tilaa ilmainen kartoitus alla olevalla lomakkeella
 • täytätte esitiedot
 • myyntimme on yhteydessä
 • saatte eritellyn tarjouksen

Kun kaikki on selvää, aloitamme työt​!