ilma-vesilämpöpumput Midea M-Thermal Arctic 4kW

Ilma vesilampopumppu Midea M thermal Tuotekuva Ekoclim 19

Jaa

Midea M-Thermal Arctic on tehokas ilma-vesilämpöpumppu, joka on suunniteltu toimimaan erittäin kylmissä olosuhteissa. Lämpöpumppu tuottaa korkean lämpötilan vettä jopa -25°C ulkolämpötilassa ja se soveltuu monipuoliseen käyttöön, kuten lattialämmitykseen ja kodin lämmitykseen sekä viilentämiseen. Lämpöpumppu käyttää ympäristöystävällistä R290-kylmäainetta, mikä tekee siitä erittäin energiatehokkaan ja ympäristöystävällisen. Sarja saavuttaa erittäin korkean energiatehokkuusluokan A+++, mikä takaa taloudellisen käytön.

 • Testattu -25 °C pakkasessa
 • Energiatehokkuus A+++
 • Jopa 65 °C menovesi
 • Lämmityspinta-ala: 10 – 90 m²
 • SEER (jäähdytys):  7.7
 • SCOP (lämmitys):  4.85
 • Lämmitysteho: 4,25 kW

Alkuperäinen hinta oli: 4999,00 €.Nykyinen hinta on: 4200,00 €. sis alv 24%

Jaa

Midea M-Thermal ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä on integroitu ratkaisu, joka tarjoaa sekä lämmityksen että jäähdytyksen tiloihin ja käyttöveden koko vuoden ajan. Se on kompakti ratkaisu, joka voidaan asentaa kiinteistön ulkopuolelle, eikä näin ollen vie tilaa sisätiloista. Midea M-Thermal ilma-vesilämpöpumput ovat saatavilla yksivaiheisilla kapasiteeteilla 4 kW – 16 kW ja kolmivaiheisilla kapasiteeteilla 12 kW – 30 kW. M Thermal A -sarjalla on korkeampi lähtövesilämpötila alhaisissa ympäristölämpötiloissa. Vesilämpötila voi nousta jopa 60 ℃:een -15 ℃:ssa ympäristölämpötilassa, ja AHS tai IBH: n avulla veden lämpötila voi nousta jopa 65 ℃: een -25 ℃: ssa. Ilma-Vesilämpöpumput Midea M-Thermal Arctic 4Kw Paras Ilmalämpöpumppu - Ekoclim - Etelä-Suomi - Lahti 2024 Meillä on saatavilla kahdentyyppistä ilma- vesilämpöpumppu järjestelmää: Midea M-Thermal Arctic Split ja All-in-One. Ne ovat molemmat Midea M-Thermal lämpöpumppujärjestelmiä, mutta niissä on joitain eroja.Ilma-Vesilämpöpumput Midea M-Thermal Arctic 4Kw Paras Ilmalämpöpumppu - Ekoclim - Etelä-Suomi - Lahti 2024
 • Arctic Split -järjestelmässä ulko- ja sisäyksiköt ovat erikseen, kun taas All-in-One -järjestelmässä kaikki on integroitu yhteen yksikköön. Arctic Split -järjestelmässä ulkoyksikkö asennetaan kiinteistön ulkopuolelle, kun taas All-in-One -järjestelmä voidaan asentaa sekä sisätiloihin että ulkotiloihin.
 • Arctic Split -järjestelmässä voidaan käyttää useampaa sisäyksikköä, jolloin lämpöpumppu voi tarjota lämmitystä ja jäähdytystä useammassa tilassa samanaikaisesti. All-in-One -järjestelmässä on vain yksi sisäyksikkö, joka tarjoaa lämmityksen, jäähdytyksen ja käyttöveden koko kiinteistöön.
 • Arctic Split -järjestelmässä on myös mahdollista käyttää useampia ulkoyksiköitä, jolloin yksi ulkoyksikkö voi tarjota lämmitystä ja jäähdytystä useampaan sisäyksikköön. Tämä on hyödyllistä, jos kiinteistössä on useita kerroksia tai erillisiä rakennuksia. All-in-One -järjestelmässä ei ole mahdollista käyttää useampaa ulkoyksikköä.
 • Lopuksi, Arctic Split -järjestelmässä asennus voi olla hieman monimutkaisempi, koska se sisältää useamman yksikön asennuksen ja putkistojen liittämisen, kun taas All-in-One -järjestelmä on yksinkertaisempi ja nopeampi asentaa, koska se on integroitu yhteen yksikköön.
Midea on maailman suurin HVAC-tuotteiden valmistaja, ja he ovat erittäin varmoja ​​tuotteidensa luotettavuuteen, mikä näkyy heidän tarjoamassaan 10 vuoden takuussa. Midea M-Thermal ilma-vesilämpöpumppujärjestelmät ovat suunniteltu erityisesti huomioon ottaen markkinoiden tärkeimmät ominaisuudet kuten sääkompensointi, kahden alueen ohjaus, legionellan suojaus ja hiljaiset tilat. Ilma-Vesilämpöpumput Midea M-Thermal Arctic 4Kw Paras Ilmalämpöpumppu - Ekoclim - Etelä-Suomi - Lahti 2024

Midea M-Thermal Arctic -
ilma-vesilämpöpumppusarjan tärkeät ominaisuudet

 • Laaja käyttöalue – Saatavilla yksivaiheisina tehoina 4kW – 16 Kw tai kolmivaiheisina tehoina 12–30 kW.
 • Kuuma käyttövesi ja lattialämmitys – M Thermal voi tuottaa kuumaa vettä (jopa 55°C) ja lattialämmitystä, mikä parantaa huonemukavuutta.
 • Suorituskyky – A+++ ErP-energialuokitus Tehokas lämmitysteho jopa -7°C ilman lämpötilassa. Ylläpitää jatkuvan kuuman vedensyötön 55°C asti jopa -20°C:n ulkolämpötiloissa.
 • Helppo asennus ja huolto – Kaikki toiminnot saavutetaan yhdellä ulkoyksiköllä, mikä tuo merkittäviä kustannussäästöjä. Lisäksi asennus on nopeampaa ja helpompaa, koska kylmäaineputkistoa ei tarvita ja tuote on valmiiksi ladattu tehtaalla. Kaksiovinen muotoilu helpottaa pääsyä sisäisiin komponentteihin ja helpottaa huoltoa.
 • Hyvin hiljainen – Micea M Thermal -sarjan ei tarvitse enää koskaan vaivata naapureitasi, koska se on suunniteltu olemaan hiljaisempi kuin 35 db(A) äänenpainetaso kolmessa metrissä.
 • R32 Kylmäaine – Ilmaston lämpenemispotentiaalilla 675 (kaksi kolmasosaa vähemmän kuin R410a) R32 on ympäristön kannalta parempi.

Midea M-Thermal Arctic ilma-vesilämpöpumpun tuotevideot

TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Jos olet epävarma siitä, mikä ilmalämpöpumppu sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi, voit aina ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan lämpöpumpun ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi liittyen myymimme ilmalämpöpumppuihin ja niiden asennukseen.

Me Ekoclimillä pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme ja auttamaan heitä tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.

Meidän verkkokaupassamme on saatavilla myös muita Midea ilmalämpöpumppujen tuotesarjoja, joita voit harkita.
Midea BlancMidea Xtreme HeatMidea BreezeleSS+Midea Oasis Plus

Tilaa ilmainen kartoitus!
Ilmaisella kartoituksella EKOCLIM ilmalämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

Ilmalämpöpumppu on erittäin energiatehokas ja edullinen lämmitysmuoto. Sen avulla voit säästää huomattavia määriä energiaa ja rahaa verrattuna esimerkiksi sähkö- tai öljylämmitykseen.
Ilmalämpöpumppu ottaa lämpöenergiaa ulkoilmasta ja siirtää sen sisätiloihin, joten se ei tarvitse paljoa sähköä toimiakseen. Ilmalämpöpumpun avulla voidaan VTT:n tutkimusten mukaan kattaa jopa 40-60 % pientalon tilojen lämmityksestä.

Lisäksi ilmalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti myös kuumenevien kesien viilennykseen. Tämä tekee ilmalämpöpumpusta mainion lämmitys- tai viilennysratkaisun erilaisiin kohteisiin, kuten pientaloihin, kerrostaloihin, omakotitaloihin, mökkeihin, varastoihin, liiketiloihin ja toimistoihin. Ilmalämpöpumput ovat myös hyvin hiljaisia, eikä niiden päällä olo yleensä häiritse sisätiloissa oleskelua.  Ilmalämpöpumppuja on saatavilla eri kokoisina ja tehoisina, joten on tärkeää valita oikean kokoinen laite asennuskohteen mukaan. Meiltä löydät kaikki johtavat merkit kuten TOSHIBA, DAIKIN ja MIDEA. Tässä kohtaa Ekoclimin asiantuntijat  auttavat löytämään sopivan laitteen ja ratkaisun. Meillä on vuosien kokemus erilaisten kiinteistöjen lämmitys- ja viilennysratkaisuista, ja asennamme myös taloyhtiöpaketteja useille kohteille.

Kysy lisää ilmalämpöpumuistamme 029 170 2888 tai info@ekoclim.com

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMAVESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Jos ilmalämpöpumppusi ei toimi oikein, se voi aiheuttaa suuria ongelmia kodin lämmityksessä ja viilennyksessä. Yleisimmät ongelmat ovat, kun ilmalämpöpumppu ei lämmitä, ei viilennä, aiheuttaa ylimääräistä melua, vuotaa vettä lattialle tai näyttö on pimeänä.

EKOCLIM LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

Asiantuntevat teknikkomme osaavat huoltaa ja korjata mm. Panasonicin, Mitsubishin, Toshiban, Green, Niben, Fujitsun, Midean, LG:n, Daikinin ja monia muita merkkejä.

TARJOUS! Tilaa ilmalämpöpumpun huolto alk. vain 299€.  Tilaa huolto täältä!

Tilaa huolto nopeasti soittamalla meille numeroon 029 170 2888 ja autamme sinua ratkaisemaan ongelmat ilmalämpöpumpussasi.

Maksutavat ja rahoitus
Verkkokaupasta tilattaessa

 • Verkkopankin tunnuksin, maksujen välittäjänä toimii Paytrail
 • Korttimaksut: Mastercard, Visa, Visa Electron, maksujen välittäjänä toimii Paytrail
 • Postiennakko
 • Etumaksu
 • Lasku
 • OP-lasku
 • Jousto-osamaksu tai lasku, maksujen välittäjänä toimii Paytrail

Noutovarastolta ostaessa

 • Käteinen
 • Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja pankkikortit

KYSY LISÄÄ 029 170 2888 tai info@ekoclim.com 

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai
tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!
Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 
Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.
Asennuspaikka

omakotitalo, paritalo, mökki, autotalli, liiketila

Energialuokka

A+++

Kategoria

Ilma-vesilämpöpumput

Käyttö

Lämmitys ja viilennys

Kylmäaine

Ympäristöystävällinen R290

Lämmitysteho min/max

4 kW

Merkki

Midea

SCOP

4,85

SEER

7,7

Sisäyksikkö äänitaso min/max

40 dB(A) … 45 dB(A)

Sisäyksikön mitat (K*L*S, mm)

790 x 420 x 270

Suositusneliöt max

90

Suositusneliöt min

10

Ulkoyksikön toiminta-lämpötila

Ulkoyksikkö äänitaso

53 dB(A)

Viilennysteho: min/max

4,5 kW

WiFi

Kyllä

Ilmalämpöpumpun oikeanlaisella asennuksella ja sijoittamisella varmistat sen tehokkaan toiminnan ja maksimaalisen energiansäästön.
Asennuksen hoitaminen vaatii erityisosaamista joten Ekoclimin ammattilaisasentajien käyttö varmistaa tehokkaan ja käyttömukavan asennuksen, joka huomioi kaikki tarvittavat tekijät.

Meillä Ekoclimilla kaikki asentajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia, joilla on kaikki tarvittavat Tukesin hyväksymät pätevyystodistukset kylmä- ja sähköliikeasennuksille.

Asennustyö sisältää kaiken tarvittavan, kuten sisäyksikön asennuksen seinälle, kylmäaineputket, sähkötyöt, kondenssivesiputken, asennuskotelon ja seinäkannakkeen.

Lisäksi teemme ilmaisen kartoituksen ennen asennusta.

Meillä on laaja valikoima merkkejä, kuten MideaToshiba ja Daikin joita voimme asentaa sinulle.

Tarjoamme laadukkaan ilmalämpöpumppujen asennuspalvelun alkaen 600 €.

Asennusalueemme
Ilmalämpöpumppujen ja ilmanvaihtokoneiden asennus – ja huoltoalueet
Etelä-suomi ja Päijät-hämeen alue

Jos haluat varmistaa tehokkaan ja siistin asennuksen, ota yhteyttä meihin.

Toimitusehdot (koskee vain laitetoimitustilauksia)

Toimitus voidaan järjestää joko asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen tai noutona lähimmästä myymälästämme. Huomioithan, että lämpöpumppujen asennus edellyttää TUKESin hyväksymän asentajan tai asennusliikkeen käyttöä. Toimitusta sovittaessa tulee ilmoittaa asentajan tai asennusliikkeen tiedot.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa tilauksesi kokonaisuudessaan tai osittain 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta Suomen kuluttajansuojalain mukaisesti, kun tilaus on tehty koti- tai etämyynnin kautta. Palautusoikeus koskee ainoastaan alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Ilmoita palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen info@ekoclim.com, niin lähetämme sinulle tarkemmat palautusohjeet. Palautusosoitteemme on Ekoclim Oy, Pirkonkatu 10, 15500 Lahti.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita 14 vuorokauden tarkistusajan jälkeen, ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numeroon 029 170 2888 tai sähköpostitse osoitteeseen info@ekoclim.com.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Yhteystiedot

Osoite

Pirkonkatu 10, 15500 Lahti

Y-Tunnus

3276952-7

Sähköpostiosoite

info@ekoclim.com

Puhelinnumero

029 170 2888

Ota Yhteyttä

OSTA PARAS ILMALÄMPÖPUMPPU

Hyvä ilmalämpöpumppu on paras investointi lyhyen takaisinmaksuaikansa vuoksi. Meiltä voit ostaa edulliseen hintaan johtavien tuotemerkkien mallit.
Tarjoamme asiakkaillemme vain parasta laatua.

PYYDÄ MAKSUTON KARTOITUS

Lvi-työt, putkityöt, sähkötyöt ja kylmäasennukset on syytä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Olet sitten hankkimassa uutta tai korjaamassa vanhaa on EKOCLIM oikea valinta.

Nopeaa ja helppoa!

 • tilaa ilmainen kartoitus alla olevalla lomakkeella
 • täytätte esitiedot
 • myyntimme on yhteydessä
 • saatte eritellyn tarjouksen

Kun kaikki on selvää, aloitamme työt​!